FOTO by Timberland

Moda

Luksuz kakav zaslužujemo: Lansirane Timberland x Jimmy Choo čizme ukrašene Swarovski kristalima!

Antonija Andabak 14. rujna 2020.

Koliko su krasne, govori činjenica da bi ove "timbice" mnogi nosili i u svom svečanom izdanju!

Jesmo li skorašnji početak jeseni mogli bolje zamisliti nego otkrićem fenomenalne kolaboracije high street i high end brendova? Početkom rujna, na društvenim mrežama oba brenda pojavile su se fotografije obuće koja prema je prema svemu sudeći spoj klasike i luksuza…i to luksuza i raskoši kojeg će ove godine prigrliti i žene ali i muškarci!

Kako je i sama kreativna direktorica Jimmy Choo rekla, niknuo je spoj kvalitetne obuće nosive za svaki dan koja je kombinacijom modne i luksuzne osviještenosti došla do točke uzbudljive unikatnosti!

Glitter all over Timberland čizme s Jimmy Choo potpisom dospio je na razinu vrijednu crvenog tepiha zbog čije su izvedbe čizme ukrašene Swarovski kristalićima, postale najtraženija “roba” među trendsettericama koje žele svoj primjerak!

Limitirana edicija osim u izdanju bogatoj kristalima, dolazi u nešto suptilnijem, glitter izdanju i to u divnoj karamel te crnoj nijansi.

JIMMY CHOO X TIMBERLAND – $595.00 
JIMMY CHOO X TIMBERLAND – $595.00 

Potonja dobiva ispraniji efekt zbog dodatka glittera no sam rock glam look lakše je postići upravo s novom odjećom i obućom koja zbog tvorničke izrade i zamisli dizajnera, u startu poprima “nošen look”.

Njihova cijena je 595 $, odnosno 3.790,00 kn te brzo nestaju s web shop ponude.

CHOO X TIMBERLAND 
CHOO X TIMBERLAND 

S obzirom na to da šećer dolazi na kraju, predstavljamo timberlandice u njihovoj klasičnoj, nubuk kožnom izdanju. Swarovski kristali svoje su mjesto našle na gornjem dijelu čizama gdje će se svjetlo lijepo reflektirati, te oko rupica gdje prolaze vezice za čizme.

JIMMY CHOO X TIMBERLAND – $1,295.00 
JIMMY CHOO X TIMBERLAND – $1,295.00 

Sudeći prema Instagram fotografijama, njih su “zapikirali” i muškarci, ljubitelji ekskluzivne obuće. Njihova je cijena znatno viša i iznosi 8.250,00 kn, što nije neuobičajena cifra za dizajnerski komad.

Ako ste i vi ljubitelj markirane obuće i odjeće, OVDJE možete kupiti svoj primjerak divnih čizama!