FOTO by Instagram @lukanizetic

Poznati

Luka Nižetić u Egiptu – pustolovinama nema kraja!

Mia Vodopija 03. siječnja 2022.

Nova godina, novi Luka

Kada razmišljate o novim izazovima i novim pobjedama koje ova 2022. godina donosi, sigurne smo da se mnoge od vas žele uhvatiti ‘u koštac’ s viškom kilograma i da želite pročitati više knjiga.

Možda neke od vas žele biti organiziranije, naučiti novi jezik ili više putovati (imajte na umu da će vam za putovanja trebati covid potvrda o cjepljenju s 2 ili čak 3 doze).

Putovati i iskusiti nove stvari, upoznati nove ljude i stvoriti prekrasna sjećanja je očito bila odluka i na novogodišnjoj listi poznatog splitskog pjevača i profesionalnog ljepotana Luke Nižetića.

Luka je s glumcem Slavkom Sobinom otputovao u Kairo, glavni grad Egipta, odakle su se uputili prema Sahari u kojoj su dočekali Novu godinu.

Prava lokacija dočeka je bila Bijela pustinja (Sahara el Beyda), udaljena nekoliko sati od Kaira. Bijela pustinja je popularna među turistima koji se često odluče provesti noć s lokalnim beduinima i uživati u jedinstvenom šarenom zalasku Sunca, koje ne možete svugdje doživjeti.

Luka je na jednom od svojih Instagram postova napisao: „Nakon sinoćnje eksplozije emocija i sreće, ne mogu vam opisati kako je to kad vas probudi TIŠINA. Tišina pustinje i prve zrake sunca. Ispratio staru i dočekao Novu usrid Sahare! Ako sanjam pustite me da sanjam cijelu 2022. Sanjajte i vi i budite zahvalni. Na obitelji, prijateljima, zdravlju, muzici, ljubavi, plesu, životu… na svemu.“

Osim Bijele, posjetio je i Crnu pustinju, što je također podijelio s pratiteljima. Nadamo se da će Luki ova 2022. godina biti uspješna i sretna, a isto želimo i svima vama, našim čitateljima.