FOTO by Funboy

Zabava

Luftići u obliku aviona – otputujte mislima na koju god destinaciju poželite

Daria Lovrić 04. srpnja 2022.

Atraktivan set luftića za čitavu obitelj – za odrasle, dijete i psa!

Uživanje na napuhancima je naša omiljena ljetna aktivnost. Badić, šešir, sunčane naočale, koktel u ruci i luftić su svi rekviziti koji nam trebaju ovog ljeta kako bi se odmorili od proteklih obaveza.

Luftić private jet za odrasle 1
Luftić private jet Funboy za odrasle

Preferirate li više kupanje u moru, rijeci ili bazenu, vožnja napuhancima daje jednu posebnu čar. Već smo navikli na luda izdanja luftića u obliku gigantske pizze, Barbie Corvette, leptira i flamingosa stoga smo jedva dočekali nove verzije u kojima ćemo uživati cijelu ljetnu sezonu.

 Luftić private jet Funboy za odrasle
Luftić private jet Funboy za odrasle

Luftići postaju neizostavni accessorize za pool partyje i more, a mi smo se bacili u potragu za najzanimljivijim modelima.

Luftić Funyboy za pse

Nova kolekcija brenda Funboy oduševila nas je novim plutajućim napuhancima u obliku aviona u kojima može uživati čitava obitelj.

Pod čitava obitelj, stvarno mislimo da svi članovi vaše obitelji mogu uživati u njima. Novi luftići u obliku aviona imaju nekoliko verzija – za odrasle, djecu, ali i za kućne ljubimce.

  Luftić private jet Funboy za djecu
Luftić private jet Funboy za djecu

Luftić za odrasle u obliku privlačnog mlažnjaka dolazi u omiljenoj Barbie verziji limitiranog izdanja koji će vas odvesti natrag u 1970. na plažu gdje zabava nikad ne prestaje. Barbie luftić ima integrirani držač za čaše i dvostruke ručke koje olakšavaju korištenje.

 Luftić private jet Funboy za odrasle  3
Luftić private jet Funboy za odrasle – $79.00

Verzija u baby plavoj boji sa zlatnim detaljima i kariranim printom, dolazi i u manjim oblicima prilagođenim djeci i kućnim ljubimcima.

 Luftić private jet Funboy za odrasle
Luftić private jet Funboy za odrasle – $79.00

Privatan avion za djecu pružit će djeci beskrajnu zabavu u vodi. Dok “lete” mogu upravljati volanom i trubiti što će ih dodatno razveseliti i ovo iskustvo učiniti još boljim.

  Luftić private jet Funboy za djecu
Luftić private jet Funboy za djecu – $39.00

Kako je vruće nama ljudima, jednako tako i naši najdraži čupavci teško podnose vrućine. Kako bi i oni mogli nesputano uživati u čarima ljeta, baš poput ljudi, Funboy je u suradnji s brendom Bark dizajnirao luftić za pse kako bi vašem ljubimcu pružio vrhunsko iskustvo plutanja u bazenu zajedno s vama.

Luftić Funboy za pse  2
Luftić Funboy za pse – $47.00

Nas su oduševili predivni napuhanci u kojoj može uživati cijela obitelj. Možete ih naručiti preko Funboy web trgovine i “putovati” čitavo ljeto od jedne do druge destinacije.