FOTO by ellijunior

Zabava

Luftić u obliku velikog Monstera lista izgleda predivno

admin 29. srpnja 2022.

Ljubitelji biljaka, pronašli smo savršen luftić za vas

Monstera deliciosa – efektna biljka velikih zelenih listova već je nekoliko godina jedna od najtraženijih biljaka, a ima i dosta razloga za to. Svi je žele imati u svom domu, ponajviše zbog svog efektnog izgleda koji podiže izgled svakog interijera. Ova biljka posebno je cijenjena u zimskom periodu kada grijemo svoje domove jer donosi potrebnu vlažnost isušenom zraku.

Uz sve to vrlo ju je jednostavno održavati što daje priliku i najvećim amaterima da je posjeduju u svom domu.

Biljke su zakon, i ne čudi što postoje ljudi koji s njima komuniciraju. Vjeruju da svaka biljka ima dušu i da je potrebno puno pažnje i brige kako biste od nje izvukli najbolje.

Svi ljubitelji biljaka, pridržite svoje oči da ne ispadnu i slobodno izdvojite minutu divljenja luftiću koji je stvoren za vas.

Luftić Monstera već na prvu odaje prepoznatljivi oblik svog raskošnog i rascijepljenog lista i malo je onih koji mogu ostati ravnodušni na njegov šarm.

S dimenzijama 140 x 165 centimetara imat ćete dovoljno prostora da zauzmete svoju omiljenu poziciju i uživate na valovima.

Također, imat ćete i dovoljno prostora za većinu Vogue poza kojim ćete obogatiti naslovnicu svog Instagram profila.

Ako se vidite kao vlasnik ovog šarmantnog luftića mi smo ga pronašli unutar ellijunior web trgovine po cijeni od od 400,00kn.