FOTO by Amazon

Ljubimci

Luftić u obliku šape – jer i naše njuškice zaslužuju prvoklasan odmor!

Viktoria Mikulić 21. srpnja 2022.

Pool party za naše mezimce? Može!

Svaki put kada počnemo pisati tekst o psima, odmah e raznježimo. Iako volimo sve kućne ljubimce, mnogi bi se složili da su psići ipak najemotivniji. Dok mačke kolo vode, psići su poslušni i učinit će sve samo kako bi usrećili svoje vlasnike, stoga ne čudi što im želimo vratiti na približan način.

Za rođendan, obavezno ih počastimo poslasticama ili novim krevetićem i sličnim potrepštinama, no ne treba nam uvijek razlog da im kupimo ono što zaslužuju.

luftić za pse

ZABAVA NA SUNCU

Baš zato što je vaš pas dobrica, olakšajte mu ove ljetne dane šarmantnim plavim luftićem u obliku šape. U vrućim ljetnim danima, neka se vaš mezimac rashladi sa stilom!

Zašto bi samo vi plovili bazenom kada sada isto može učiniti i vaša njuškica. Uživajte zajedno na godišnjem odmoru, ali pripazite da ne stanete predugo na suncu jer nesnosne vrućine štete i vašem i njegovom zdravlju.

luftić za pse

Ovu luckastu šapicu pronašli smo na Amazonu po cijeni od $64.99. Ovaj plovak savršen je za bazen, ribnjak, jezero ili vaše omiljeno mjesto za kupanje.

Izdržljiv, dugotrajan, prostran

izrađena je od vinila otpornog na UV zračenje i probijanje kako biste ove, ali i idućih ljetnih sezona mogli bezbrižno uživati. Plovak ima ugrađenu kuku i uključeno uže što olakšava držanje vašeg ljubimca u blizini.

luftić za pse

Puno prostora – ova velika plutajuća igračka za bazen dovoljno je velika i za najveće pse, pa čak i dva manja psića.