Dekor

Luckaste posteljine za djecu, i za one koji se tako osjećaju!

Viktoria Mikulić 12. travnja 2017.

'Male stvari' čine sreću, a posebice njihove neodoljive posteljine za djecu

Oduvijek ste sanjali da postanete balerina, princeza, sirena? Ili pak astronaut, vitez, gusar? Snovi se ostvaruju u Malim stvarima, gdje možete pronaći najslađu dječju posteljinu uz koju će se vaši klinci i klinceze osjećati kao da su ispali iz bajke.

Konačno posteljina koja vas prikazuje u pravom svjetlu i cijelom svijetu pokazuje što ste zapravo – uspavana ljepotica/ljepotan. Posteljina je izrađena od 100% visoko kvalitetnog perkal pamuka zbog čega je puno dugotrajnija, mekša i podatnija, za snove kao na oblaku. Dizajnirana je u Nizozemskoj, a proizvedena u Portugalu. Inspiracija za dizajn malog astronauta došla je iz Muzeja svemira u Nizozemskoj, balerina je nastala u suradnji s Nizozemskim nacionalnim baletom, dok su za ostatak najveća inspiracija bila – djeca.

Jednako je obožavana od strane djece i odraslih, a s obzirom da se može izraditi u posebnim dimenzijama, nije rezervirana samo za djecu, već i za sve koji se tako osjećaju. Sve ljubitelje kvalitete i dizajna spojenih u neodoljivu priču razveselit će informacija da je ova bajkovita posteljina trenutno u ponudi po promotivnoj, 20% nižoj cijeni do 20. travnja u trgovini Male stvari.

Budućnost pripada onima koji vjeruju u svoje snove, a uz ovu neodoljivu posteljinu jedva čekamo zaspati i sanjati, sanjati, sanjati…

Posteljinu možete kupiti u trgovini Male stvari na adresi Remetinečka 5A, Zagreb ili naručiti preko njihovog WEBSHOP-a.