FOTO by Disney

Dekor

Luckasta šalica u obliku bundeve s kojom ćemo dočekati Halloween!

Viktoria Mikulić 07. listopada 2021.

Trick or treat?

S dolaskom jeseni, često pišemo o dekorativnim stvarčicama kojima ćemo ukrasiti dom, kao i o posuđu koje će upotpuniti naš ambijent.

Osobito se fokusiramo na šalice s kojima započinjemo dan, a iz kojih ispijamo svoj najdraži kofeinski napitak koji nam daje elana za sve što je pred nama. Predstavili smo vć zanosne šalice sa zlatnim detaljima iz Sinsaya i H&M-a, koje izgledaju veoma skupocjenu, a cijene su i jako povoljne.

S obzirom da smo uplovili u listopad i smatramo da u ovom mjesecu sve treba biti u znaku bundeva, bacili smo se u potragu za šalicom koja će obilježiti jesensku, ali i Halloween sezonu koja je pred nama.

Disney nas konstantno očarava rekvizitima za Noć vještica kao što je vijenac za vrata o kojem smo pisali i kojeg planiramo naručiti, stoga nam je ova web trgovina bila prva postaja i prilikom traženja najsimpatičnije šalice.

Naravno, nisu nas razočarali ponudom. Prošle godine nas je osvojila ona s natpisom Hocus Pocus koja je izgledala poput lončića za kuhanje otrova, s dodatkom žlice za miješane. Sad nas se dojmila šalica koja dolazi u dva dijela.

Gornja strana je napravljena u obliku bundeve, ali s jasno vidljivim oblikom Mickey Mousea, kojeg posebno odaju uši. Donji dio šalice pak izgleda malo zastrašujuće i također dolazi u vidu bundeve, dok je unutarnja strana upotpunjena paukom.

Narančasto žuta kombinacija sa zelenom ručkom je šalica koju želimo imati 31. listopada ujutro. Kava, čaj, kakao, vruća čokolada ili neki napitak s dodatkom ruma, iz ove šalice sve će biti još puno ukusnije.

Možete je pronaći po cijeni od £19.00.