FOTO by Target

Dekor

Lubenica, panda ili možda jagoda? Ovo se zovu prave ljetne teglice za cvijeće!

Antonija Andabak 23. svibnja 2020.

Teglice u obliku životinja ili voća unijet će dozu razigranosti i veselja u svaki dom!

Vjerojatno ste čuli da biljke mogu podignuti raspoloženje, smanjiti zračenje, negativnu energiju ili privući novac, ali vjerojatno niste razmišljali o tome da za mnogo pozitive unutar vašeg doma mogu biti zaslužne i teglice za cvijeće!

Kad bi teglice za cvijeće mogle pričati…

Popularni američki web shop Target ovaj je tjedan lansirao preslatke stvarčice za uređenje interijera u obliku teglica za cvijeće, a inspiraciju su pronašli u prirodi, točnije u sezonskom voću i dražesnim životinjicama.

Čim su novitete objavili na svojoj web stranici, isti su napravili pravu malu pomutnju u online naručivanju pošto su mnogi zaljubljenici u uređenje doma htjeli jedan primjerak lubenice, plamenca ili ananasa u koje bi stavili svoje cvijeće.

Ovakvi primjerci razigranih stvarčica za podizanje cjelokupnog dojma interijera još nismo našli na našem tržištu, no recenzije osoba koje već posjeduju ovakve teglice za cvijeće imaju samo pozitivna iskustva s omjerom kvalitete i cijene.

Vibrantne boje, keramičke izrade i pristupačne cijene, ove teglice za cvijeće imaju čistu peticu od nas, stoga jedva čekamo mini sukulente njegovati u jednoj od ovih veselih posuda za cvijeće!