FOTO by Pepco

Dekor

Lubenica, limun i avokado – pronašli smo šarmantno posuđe po cijeni od 4 do 7 €

Una Lora Banjac 24. svibnja 2024.

Prava ljetna rapsodija!

Ako ste u potrazi za najslađim posuđem na kojem ćete ove ljetne sezone posluživati najfinije osvježavajuće zalogajčiće – ne trebate tražiti dalje.

Naime, u svima omiljenoj Pepco trgovini smo pronašli egzotično posuđe koje je kao stvoreno za uživanje u sunčanim danima.

Pepco u svojoj Exotic patio ponudi ima dosta artikala, no mi smo izdvojili nekolicinu naših favorita.

Lubenica zdjela

Ako ova šarmantna zdjelica nije dovoljna motivacija da jedete zdrave voćne salate, stvarno ne znamo što jest. Njena divna boja dodat će dozu veselja u vašu kuhinju i ubaciti vas u ljetni đir.

7 EUR

Šalica u obliku avokada

Jutarnja kava ne može biti slađa ako ju pijete iz ove šalice. Zahvaljujući pripadajućem poklopcu, vaše će piće dulje ostati toplo dok će jedinstveni dizajn u vašu svakodnevicu unijeti puno radosti.

4 EUR

Komplet od 2 keramička tanjura

Komplet od dva desertna tanjura u obliku papaje postat će vaš omiljeni ljetni dodatak. Tanjuri su izrađeni od dolomita, poznatog po tome da je otporan na ogrebotine, a jarka narančasta boja podići će vam raspoloženje!

6 EUR

Keramička posuda

Šarmantna posuda s motivom limuna savršen je dodatak svakoj kuhinji i blagovaonici. U nju možete odložiti keksiće ili oraščiće, a jarko žuta boja i šarmantan dizajn će zasigurno privući pažnju vaših gostiju i unijeti ljetnu atmosferu u vaš dom!

5 EUR

Ako vam se svidjela ova šarmantna ponuda, svakako ju pogledajte u Pepco trgovinama ili preko Pepco službene stranice.