FOTO by Sanrio

Moda

Lubenica, jagoda, limun – Hello Kitty voćne torbe ljetna su poslastica!

Krešimir Šustić 13. srpnja 2020.

Dašak ljetne zabave i finih voćka koji se uklapaju u ljetnu svakodnevicu!

Ovogodišnja ljetna sezona donijela nam je mnoštvo upečatljivih odjevnih komada, obuće i accessoriesa s kojima smo obogatili vlastite garderobe statement stvarčicama.

Prevladavaju volani, mašne, razni uzorci i nezaobilazne šarene boje koje svako modno izdanje čine razigranim, a trendovi kao da nas pozivaju da se upustimo u modnu čaroliju.

$35.00

Online store, Sanrio, privukao nas je svojom veselom ponudom torbica za koje znamo da su must-have svakog outfita, te da se bez njih ne izlazi iz kuće.

Dolaze nam u tri različita modela, koji su napravljeni po oblicima kriški najsočnijeg ovosezonskog voća, a kao glavna uloga cjelokupne priče je Hello Kitty.

$61.00

Crossbody torbica u obliku lubenice svježa je kao ljetni dan, a popularna maca Hello Kitty je zamišljena kao kriška ove sočne i osvježavajuće voćke.

Vezene sjemenke, mašna i trodimenzionalni oblik čine ovaj modni dodatak malenim masterpieceom koji se može nositi oko ramena kao upadljiv komad.

$61.00

Baš kao i čaša limunade, ljupka torbica u žutoj boji koja je poprimila oblik kriške limuna, u modna izdanja unosi efektnu eksploziju koja će nam biti saveznik za sve one sunčane, ali i tmurne dane.

Dašak ljetne zabave u outfitu osiguran je uz slatku jagodu koja se može nositi oko struka za postizanje retro izgleda ili preko ramena za neke cool vibracije street stylea.

Svoje primjerke naručite već danas i usudite se iskočiti iz mase modnim dodatkom koji će svaki look učiniti voćnim i sočnim.