FOTO by Instagram @vuglecbreg

Putovanja

Love is in the „Vuglec Breg“… everywhere I look around…

admin 09. veljače 2024.

Nezaboravan „getaway“ vikend u mjesecu ljubavi

Želite li se ovo Valentinovo posvetiti isključivo sebi i svom partneru, pronašli smo idealnu lokaciju za romantično vikend putovanje.

Vuglec Breg, popularno je izletište smješteno u samom srcu Zagorja nastalo iz želje za očuvanjem obiteljske ostavštine, autohtonih zagorskih običaja i tradicije.

Ova divna oaza nalazi se na temeljima starog zaseoka „Vugleci“ i prostire se na 12 hektara površine nudeći svojim posjetiteljima mir i uživanje u ljepotama prirode.

Na imanju se nalazi i restoran koji nudi širok spektar domaćih specijaliteta koji zajedno s vrhunskim vinima Vuglec čine savršen spoj.

Odlučite li prošetati nakon ručka, na sjevernom dijelu Vuglec Brega naići ćete na dječje igralište, farmu s domaćim životinjama, malo jezero i predivne staze za šetnju.

Iako su bajkovite autohtone zagorske „hiže“- Lac, Mica, Dragec, Imbra, Jana i Jagica, uređene tradicionalno i rustikalno, vrhunski su opremljene i prilagođene današnjem vremenu.

Stara zagorska klet Imbra luksuzno je opremljena dvokrevetna soba s kupaonicom u sklopu koje se nalazi privatna sauna, terasa s drvenim ležaljkama i vanjskim tušem, te hidromasažni bazen u kojem se možete kupati tijekom cijele godine.

Svi hedonisti koji žele pobjeći od svakodnevice i uživati u vikendu punom romantike, svoj smještaj mogu rezervirati na službenoj Vuglec Breg web stranici.

Autor teksta: Daria Lovrić