Elegant

Love&hobby – domaći brend predstavlja japansku tehniku izrade igračaka!

Viktoria Šafranić 02. ožujka 2020.

U moru srodnih proizvođača, naišli smo na totalno osvježenje na tržištu…

Love&hobby domaći je brend koji uspješno posluje već dvije godine, a nastao je sasvim spontano. Vlasnicu brenda interesiralo je što se sve može izraditi od vune i konca, te je prilikom istraživanja otkrila tehniku amigurumi koja ju je u potpunosti zainteresirala.

Riječ je o izradi igračaka na japanski način, a sama riječ amigurumi znači “čvrsto punjeno”. Budući da je to zaista nešto drugačije, odlučila ju je primijeniti te je sukladno s time osnovala domaću radinost.

Unutar asortimana mogu se pronaći personalizirane igračke, lutke, magneti, ukrasi za kosu i dekoracije za dom, kao što su sukulenti, cvijeće ili ukrasni jastuci. Svaki od proizvoda osebujan je na svoj način te čine izvrstan poklon za sve one koji cijene originalnost i unikatan dizajn.

Kakav god oblik zamislili, ova kreativka isti će vam i ostvariti. Otkrila nam je kako najviše izrađuje po narudžbi jer je kupcima najdraže kada sami mogu birati oblik, boju i veličinu. Naravno, svaka stvarčica dobiva i njezin finalan touch kako bi se svaki kupac osjećao posebno.

Pozitivni komentari od strane kupaca dodatan su vjetar u leđa vlasnici brenda koja svakom proizvodu daje notu vedrine i živahnosti. Jedva čekamo vidjeti što nam još sprema jer ne sumnjamo da je tu još nekolicina planova za budućnost koji tek čekaju na realizaciju…

Nas su se najviše dojmile igračke koje nas podsjećaju na djetinjstvo i neka stara, pomalo zaboravljena vremena kada su vuna i konac predstavljali glavna sredstva za izradu brojnih stvari.

Brend Love&hobby pobudio je tu nostalgiju u nama te nas na trenutak uspio vratiti u te bezbrižne dane.

Bez obzira želite li jednu od ovih stvarčica pokloniti svojoj dječici, najboljoj prijateljici, sestri ili mami, druga strana raznježit će se u trenu. Uskoro je Dan žena stoga je ovo savršen znak pažnje koji će rezultirati širokim osmijehom.

Ako su i vas jednako osvojili, svoje personalizirane primjerke možete nabaviti još danas, a za detaljnije informacije posjetite njihove društvene mreže Facebook i Instagram. 

#vunena IGRA DARIVANJA

U suradnji s domaćim brendom Love&Hobby jednu sretnicu nagradit ćemo vunenom igračkom psića izrađenom japanskom tehnikom. Detalje igre možete pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica vunene igračke psića je Mare Ujevic. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.