FOTO by Eden Mill

Dom

Love Gin – ukusno piće kojim ćemo nazdraviti za nadolazeće Valentinovo

Krešimir Šustić 11. siječnja 2021.

Alkoholna poslastica bogatog okusa kojom ćemo se počastiti

Iako mjesec siječanj slovi kao jedan od najdepresivnijih kojem se nikako ne nadzire kraj, nas veseli pomisao da nam se bliži Dan zaljubljenih.

Valentinovo se već nekoliko desetljeća slavi naveliko, a posljednjih nekoliko godina proizvodi koji su lansirani posebno za taj dan, preplavili su web shopove i trgovine diljem svijeta.

Atraktivno donje rublje, unikatni pokloni i ostale sitnice, ne mogu se mjeriti s onim što smo pronašli kao najbolji mogući dar koji ćemo podijeliti s boljom polovicom ili frendicom koja je solo.

Love Gin, novitet na tržištu čiji je moto “Podijelite ljubav”, već je osvojio srca mnogih nakon što je lansiran u prodaju.

Ručno izrađeni u tradicionalnoj metodi, među čije glavne sastojke spadaju list maline, goji bobica, latice ruže, korijen rabarbare, bazga i hibiskus jamče nam pravo osvježenje.

Dobiveni Gin je mekan i suptilan s bogatim dodirom toplih, začinjenih bobica, slatke vanilije i zelenog voća, koji pružaju atraktivan i božanstveni okus za naša nepca.

Primamljiva ružičasta boja radoznalo privlači ginoljupce, dajući im do znanja da se radi o nečem posebnom i stvorenom da sa stilom nazdravimo s osobom koja nas čini sretnima.

Najvjerojatnije ćemo ovogodišnje Valentinovo provesti u toplini naših domova, stoga će nam ova alkoholna poslastica koju možete kupiti na LINKU, pomoći da na još radoniji način proslavimo ljubav.