FOTO by Dizajnerica S & I

Dekor

Lov na uskršnja jaja još je slađi uz personalizirane vrećice s ušima!

Viktoria Šafranić 05. travnja 2022.

Iznenadite svoju dječicu s jedinstvenim platnenim torbicama…

Uskrs je najveći katolički blagdan, stoga ne čudi što mu posvećujemo posebnu pozornost. Odrasli tih dana pripremaju brojne delicije i ukrašavaju dom najslađim dekorom, no još su važniji njihovi vjerni pomagači – dječica.

Svaki roditelj u glavnu ulogu stavlja svoje mališane kako bi se osjećali uvaženo jer sve što je njima bitno je ponašati se poput nas i sudjelovati u svemu što mi radimo. Pomažu nam u čišćenju, pečenju kolača, postavljanju uskršnjih ukrasa i sve to rade sa smiješkom na licu.

Naravno da im onda želimo dodatno zahvaliti i razveseliti ih sitnicama. Ako i vaša dječica svakog Uskrsa sudjeluju u lovu na pisanice, mi smo pronašli unikatne platnene vrećice koje možete sakriti u vrtu, na terasi ili balkonu, a koje će najbolje prepoznati po njihovim preslatkim ušima.

Ove slatke torbice bit će pravi uskršnji hit, a one su djelo domaćeg brenda Dizajnerica S & I! Možete ih personalizirati imenom djeteta ili natpisom Sretan Uskrs, te potom napuniti slatkišima ili poklonima.

Naš savjet je oduševiti ih unikatnim zečićima za Kinder Jaje o kojima smo prošlog tjedna pisali kako bi i unutrašnjost bila originalna.

Personalizirani zečići za Kinder jaje najslađi su uskršnji poklon za naše mališane!

Ove su vrećice potpuno sašivene i izrađene u Hrvatskoj, a mi smo veoma sretni kada možemo predstaviti našu proizvodnju.

Cijena jedne vrećice iznosi 69,00 kuna, dok na količinu ostvarujete popust. Kod kuće imate tri mališana? Izvrsno, jer ako kupite tri torbice, ostvarujete popust u visini jedne torbice.

Platnene vrećice možete pronaći na sljedećem LINKU, a sve aktualnosti pratite na njihovim društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Neka vam ovaj Uskrs bude sretan i blagoslovljen u krugu obitelji!