Moda

Looney Tunes kardigani stvoreni za razigrane proljetne outfite!

Viktoria Mikulić 15. ožujka 2023.

Žuti ili plavi kardigan?

Kada barem jednom tjedno gledaš odjevne komade i modne dodatke s poznatim cartoon likovima, onda definitivno znaš da si u duši jedno veliko dijete.

Mi smo sretni što se možemo pohvaliti s ovom činjenicom, nemamo se čega sramiti jer nas kultne ikone poput Mickeyja Mousea, Winnie the Pooha, Tweety, Zekoslava Mrkve čine sretnima i uveseljavaju svojim prisustvom, bilo da se nalaze na odjevnim komadima, modnim dodacima ii home dekor proizvodima.

U potrazi za nekonvencionalnom proljetnom jaknicom, prednost smo dali kardiganima koji će svaki look učiniti originalnim i istaknuti se u moru bež balonera i kožnih jakni.

Na poznatoj web trgovini Mytheresa pronašli smo plavi i žuti kardigan koje krase likovi iz popularnog Looney Tunes serijala.

Brend Alanui svoje je prepoznatljive kardigane pobojao u Looney Tunes ruho. Oba kardigana napravljena su od čiste djevičanske vune s dvostrukom jacquard tehnikom, dok finalan touch čine rese i remen oko struka koji naglašava figuru. Za pletenje ovih kardigana potrebno je oko četiri do šest sati rada, zato i ne čudi cijena od € 2,000.

Ako i vi želite biti primijećeni na svakom koraku, obožavate crtane filmove i na svijet uvijek gledate ružičastim naočalama, ove kardigane možete naručiti putem mytheresa.com!