FOTO by sass and belle

Dekor

Lončanice s ilustracijom Fride najpoželjniji su home dekor!

Viktoria Mikulić 27. kolovoza 2021.

Unesite komadić Meksika na prozor ili unutarnji vrt s ovim lijepim i utjecajnim plantažerima.

Ove jednostavne, ali stilske vaze lako će upotpuniti svaki interijer. Njihov glavni adut je slavna Frida Kahlo, najpoznatija meksička slikarica za sva vremena.

£5.00

Ova nevjerojatna ikona označava simbol slobode i inspiracija je ženama diljem svijeta, kao i brendovima koji je uvijek iznova uvrštavaju u svoje kolekcije, kako nikada ne bi bila zaboravljena.

Preslatki noviteti koje smo upravo pronašli  ručno su ilustrirani i krasi ih prepoznatljiv izgled kultne umjetnice s cvijećem u kosi.

Oni dolaze u tri varijante i mi se ne možemo odlučiti koja nam je ljepša, stoga je naš savjet nabaviti cjelokupnu liniju uz koju će vaš dom posebno blistati.

Neka cvijeće cvjeta u ovim prekrasnim boemskim vazama koje će mu udahnuti život svojim ljupkim dizajnom. Predivno za sve one koji su inspirirani bogatom kulturom i umjetnošću Meksika.

£10.00

Uz minimalan izraz zatvorenog oka na toploj bazi terakota boje, ovaj kućni dodatak poželjno je imati u blizini dok čavrljate s najboljom prijateljicom i ispijate kavicu ili čaj u udobnoj sofi.

£15.00

Iako maleni, ovi će lončići za biljke imati veliki utjecaj na vaš interijer. Ako ih želite u svom ambijentu, svakako čekirajte britansku web trgovinu sass and belle koja ih prodaje. Bez brige, dostavljaju u Hrvatsku tako da mogu biti s vama već u prvim danima jeseni.