Film

Logan: Wolverine uskoro u kinima!

Viktoria Mikulić 20. veljače 2017.

Otvorena pretprodaja ulaznica za jedan od najiščekivanijih filmova u godini!

CineStaru je otvorena pretprodaja kinoulaznica za zaključno poglavlje filmske sage o jednom od najvećih stripovskih junaka ikad LOGAN: WOLVERINE, koji kreće s prikazivanjem pretpremijerno 1. ožujka u IMAX, RealD 3D, i 4DX formatu.

Svi koji žele prvi pogledati jedan od najočekivanijih filmova godine svoje ulaznice mogu kupiti već danas u CineStaru i to na blagajnama kina te online (putem smartphone aplikacije i na web stranici www.blitz-cinestar.hr).

Godina je 2029. Mutanti su nestali s lica zemlje – gotovo u potpunosti. Izolirani i malodušni Logan provodi dane opijajući se u svom skrovištu blizu meksičke granice, zarađujući sitne novce kao vozač. Zajedno s njim skrivaju se i Caliban i oslabljeni Profesor X čiji jedinstveni um pati od sve gorih napadaja. Ali Loganovi pokušaji da se povuče od svijeta i svojih dužnosti odjednom su uništeni kad se pojavi tajanstvena žena s molbom da na sigurno odvede jednu posebnu djevojčicu. Uskoro Loganove kandže ponovno moraju biti isukane kako bi savladao sve mračne sile i zlokobnog protivnika iz svoje prošlosti, tijekom smrtonosne misije kad će umorni ratnik početi ispunjavati svoju sudbinu.

Hugh Jackman se zadnji put vraća svojoj najpoznatijoj ulozi Wolverina, Patrick Stewart (X-Men: Days of Future Past) je Profesor X, a u ostalim ulogama su Stephen Merchant, Richard E. Grant i mlada Dafne Keen. Film je režirao James Mangold (Walk the Line, The Wolverine), producirali su ga Hutch Parker, Simon Kinberg i Lauren Shuler Donner.

Za regionalnu distribuciju brine Blitz film i video, a svoje ulaznice možete kupiti OVDJE