FOTO by etsy.com

Dekor

Ljupki tulipani koji ne zahtijevaju njegu najživopisniji su home dekor!

Viktoria Mikulić 27. ožujka 2023.

Ljubičasti, rozi, žuti, plavi, crveni, ružičasti - dolaze u mnoštvo prekrasnih boja...

Tulipani za vas predstavljaju najljepše proljetno cvijeće i najradije biste svaki tjedan kupovali novi buketić u drugoj boji, ali ste svjesni da to iziskuje pozamašan mjesečni budžet?

Iako nema ništa ljepšeg od svježeg cvijeća, za sve ziheraše koji zaboravljaju promijeniti vodu na vrijeme i ne snalaze se s održavanjem biljaka na životu, pronašli smo savršenu alternativu koja ne zahtijeva njegu.

Na web trgovini Etsy osvojile su nas teglice s umjetnim tulipanima koji izgledaju baš poput pravih – savršen način da dodate dašak elegancije i ljepote svakoj prostoriji u vašem domu ili uredu! Ovaj zadivljujući umjetni cvjetni aranžman sadrži tri tulipana u posudici realističnog izgleda, dajući vam svu ljepotu pravog cvjetnog aranžmana bez ikakvog održavanja.

Svaki je tulipan pomno dizajniran i nalik je pravom, s nježnim laticama koje izgledaju kao da su tek procvale. Živopisno zeleno lišće raspoređeno je tako da stvara biljku prirodnog izgleda koja će svakom prostoru dodati dašak pozitive.

Ova siva posudica za cvijeće uklopit će se u svaki ambijent, a izrađena je od visokokvalitetnih materijala koji će trajati godinama.

Bilo da želite ukrasiti središnji dio vašeg blagovaonskog stola ili dodati svježinu vašem radnom stolu, ovi prekrasni umjetni tulipani svakoga će impresionirati. Ako su i vas impresionirali, odlična je vijest da se trenutno nalaze na -50%. Možete ih pronaći na etsy.com po cijeni od £18.45.