FOTO by Instagram @ljupkagojicmikic

Poznati

Ljupka Gojić se kupa u fontani mladosti – izgleda isto kao i prije 30 godina!

Mia Vodopija 14. rujna 2021.

Instagram pratitelji se nisu mogli načuditi…

Mnoge žene i muškarce zanima tajna vječne mladosti.

Doktori, nutricionisti i plastični kirurzi diljem svijeta će vam reći istu stvar – osim genetike, trebate se zdravo hraniti, piti puno vode i nezaslađenih tekućina, koristiti pravilne preparate za vašu kožu lica i tijela, štititi kožu od sunca i svakodnevno se kretati.

Neke od ovih stvari je lakše reći nego učiniti, ali to ne znači da je nemoguće. Ako vas zanima kako izgledati kao da se kupate u fontani mladosti, pitajte Ljupku Gojić Mikić.

Bivša manekenka, koja je često vrlo visoko na ljestvicama najbolje odjevenih Hrvatica, uvijek izgleda dobro. Kada je stavila sliku na Instagram profil sebe iz 90-ih, njezini pratitelji se nisu mogli načuditi! Ljupka se nije promijenila u 30 godina!

Ljupka nije samo lijepa, već i izuzetno pametna, te je uzor brojnim mlađim generacijama. Ova rođena Zagrepčanka stoji iza uspješnog modnog brenda Jolie Petite, a upustila se i u poduzetničku avanturu otvorivši uspješnu slastičarnicu Jolie Petite Pâtisserie na Knežiji, gdje i živi.

Osim uspješne manekenske, modne i poduzetničke karijere, Ljupka je u braku već 15 godina s Mihaelom Mikićem, a svoju ljubav su ozakonili 26. svibnja 2006. godine.

Skladan par ima tri kćeri – Jannu Sienu, Milu Amelie i Mari Danu, a Ljupka na Instagramu često otkrije dogodovštine iz njihove svakodnevice.

Sudeći po svemu, ljubav prema modi i lijepom odijevanju prenijela je i na svoje tri kćeri te one već sada pršte odličnim stilom.