FOTO by VidaXL

Dekor

Ljubiteljice štikla – pronašli smo savršene stolice za vas!

admin 29. svibnja 2024.

Od mekanog baršuna, dolaze u crvenoj i ljubičastoj boji

Ako bismo morali izdvojiti jednu stvar bez koje žene ne mogu, onda je to dobar par lijepih cipela na visoku petu. Vjerujemo da svaka žena ima nekoliko pari omiljenih štikli i da je, bez obzira treba li joj novi par ili ne, uvijek spremna na kupnju još jednih.

Prva žena koja je obukla štikle bila je Catherine de Medici, koja ih je u svoj outfit ubacila kako bi izgledala viša na svojem vjenčanju. Bilo je to u Italiji davne 1533. godine, a sve ostalo je povijest.

Iako je u 17. stoljeću bilo pokušaja da se štikle proizvode i za muškarce, negdje u povijesti ta se ideja izgubila, a Louis XIV još 1660. bio je prvi muškarac koji je isprobao taj trend kod jačih polovica.

Danas štikle zauzimaju centralno mjesto u garderobi svake žene i nezamislivo je da prođe jedno godišnje doba, a da visoke pete nemaju svoje mjesto u outfitima.

Upravo smo pronašli jednu stolicu/fotelju koja je stvorena za sve žene kojima visoka peta život znači. Ističući se svojim oblikom visoke pete, ova stolica svakako će biti odvažan vizualni dodatak u svakom domu.

Presvučena finom baršunastom tkaninom, ova salonska stolica donosi modernu i ekstravagantnu notu, a dolazi u dvije boje, crvenoj i ružičastoj. 

Cijena joj je paprena, skoro 190 eura, ali ako se odlučite za kupnju ovog komada možete biti sigurni da će ona biti centralno mjesto privlačenja pogleda svakog vašeg gosta.

Pronašli smo ju unutar VidaXL web trgovine i spremna je biti dekorativno/funkcionalni komad namještaja u vašem dnevnom boravku.