FOTO by Farfetch

Moda

Ljubitelji sukulenata pozor! Nije li ovo najljepša cvjetna torbica koju ste vidjeli?

Daria Lovrić 29. ožujka 2023.

Floralni motivi, IT boja i zlatni detalji – trio je kojem ne možemo odoljeti!

Unazad nekoliko godina sukulenti su sve popularniji i viđamo ih posvuda. Uvijek su dobrodošli u našim domovima i uredskim prostorima u svom prirodnom izdanju jer ne zahtijevaju preveliku brigu i uvijek izgledaju odlično.

Torbica s motivom sukulenta
Torbica s motivom sukulenta

S obzirom na njihovu rasprostranjenost, ne iznenađuje što su poznati brendovi odlučili iskoristiti njihov potencijal i njihovim efektnim izgledom upotpuniti modne komade i home dekoracije.

U potrazi za efektnim modnim dodacima kojima ćemo oplemeniti našu proljetnu garderobu za oko nam je zapela predivna torbica koju smo pronašli putem popularne web trgovine FARFETCH, a koja dolazi s potpisom modnog dizajnera Oscar de la Renta.

Zelena je „IT“ boja ovog proljeća!

Efektnu torbicu u IT boji krasi cvjetni print na kojem je glavna zvijezda veliki raskošan 3D sukulent. Efektan sukulent ukrašen je zlatnim detaljima koji u tandemu sa zlatnim lancem za nošenje upotpunjuju ovaj modni accessoriese.

Torbica s motivom sukulenta 1
Torbica s motivom sukulenta

Gdje god se zaputili s predivnom torbicom u tropskom izdanju neće proći nezamijećeno i vjerojatno ćete biti obasuti mnoštvom komplimenata.

Ipak, ovaj stylish primjerak ima jednu manu. Riječ je o paprenoj cijeni, stoga će si ovaj modni dodatak moći priuštiti oni dubljeg džepa. Naime, cijena torbice iznosi 4,438 €, međutim nadamo se da ćemo uskoro pronaći sličan model u nešto povoljnijoj varijanti.