FOTO by Netflix

Film

Ljubitelji Seinfelda! od 1. listopada na Netflix dolazi svih 180 epizoda!

admin 02. rujna 2021.

Vrijeme je za utvrđivanje gradiva jedne od najhumorističnijih serija ikada

Odlične vijesti za sve ljubitelje popularnog sitcoma Seinfeld – od 1. listopada svih 180 epizoda dostupno je na Netflixu. Iako su rijetke osobe koje ovu seriju nisu pogledale, vrijeme je da utvrdimo gradivo i još jednom “preletimo” sve epizode.

Larry i ja neizmjerno smo zahvalni Netflixu što nam je pružio ovu priliku. Treba puno hrabrosti vjerovati dvojici glupana koji su doslovce imali nula iskustva na televiziji kad smo krenuli sa snimanjem. Zaista smo se zanijeli sa snimanjem, nisam ni znao da smo napravili toliko epizoda.” – izjavio je Jerry Seinfeld.

Netflix je dobio prava na “Seinfeld” 2019. godine u skupom petogodišnjem ugovoru sa Sony Pictures Television, koja kontrolira distribuciju bivše NBC-eve serije. Tada je serija još uvijek bila u ugovoru s Huluom, gdje je ostala do sredine ove godine.

“Seinfeld” se prikazivao devet sezona na NBC -u, premijerno je prikazan u srpnju 1989., a završio je u svibnju 1998. Kreirali su ga Seinfeld i David, koji su ga zajedno s Howardom Westom i Georgeom Shapirom producirali.

Serija je tijekom svog prikazivanja osvojila 10 nagrada Emmy i definitivno je zaslužila da ju još jednom “izvrtimo”.

Zasad još uvijek nije poznato kad će se kultna serija pojaviti na Netflixu s prijevodom na hrvatski, ali s obzirom na popularnost ne sumnjamo da će biti u kratkom periodu.