Putovanja

Ljubitelji kampiranja od sada se mogu spojiti s netaknutom prirodom – šatorima u obliku suze!

Krešimir Šustić 31. srpnja 2020.

Atraktivan smještaj okružen čistim zelenilom!

Kampiranje je postalo pravi način života, lifestyle za sve zaljubljenike u prirodu koji vole provesti vrijeme okruženi zelenim ljepotama, spavajući u šatoru ili pod zvjezdanim nebom.

U današnje doba postoji bezbroj različitih kampova koji nam omogućuju da se osjećamo kao da smo u najboljim svjetskim hotelima s pet zvjezdica, a svojim sadržajem osiguravaju da uživamo u bezbrižnom odmoru od gradske vreve.

Posebna priča dolazi nam iz jedne šume u Belgiji, koja u svojoj ponudi nudi šatore na drvu koji su dizajnirani u obliku suze i svojim neobičnim izgledom svake godine sve više i više privlače veliki broj zaljubljenika u netaknutu prirodu.

Četiri šatora, pričvršćena za drveće u kojima se može provesti noć, pružaju alternativni oblik smještaja i izgledaju poput najvećih atrakcija, a smatra se da su na granici između arhitekture i skulpture.

Ove umjetničke instalacije opremljene su krevetom, klupom, spremištem, prozorima i naravno, ljestvama koje pomažu gostima kako bi lakše ulazili i silazili s istih.

Smještajni kapacitet im je dovoljan za dvije odrasle osobe i eventualno dvoje male djece, što je idealno za obiteljski bijeg od gradske buke i svakodnevnih obveza koje su nam okupirale misli.

Svoj smještaj možete već danas rezervirati na LINKU, te iskusiti nešto sasvim novo što se ne zaboravlja tako lako.