FOTO by Nike

Moda

Ljubitelji igre UNO! Pogledajte novi Nike Air Force model…

admin 21. listopada 2021.

A sve povodom obilježavanja 50 godina postojanja popularne igre

Jedna od najpopularnijih kartaških igara slavi 50 godina svog postojanja, a povodom obilježavanja obljetnice Nike je predstavio svoj UNO model Air Force One tenisica.

Iako je Nike poznat po svojim neuobičajenim suradnjama, ovo je jedna od onih kojoj se jednostavno nismo nadali.

Od sada možete zaigrati pijanu verziju igre UNO! Pravila će vas natjerati da popijete…malo više!

“Kartaška igra UNO nezaobilazan je segment svakog druženja, a sve se svodi na komplet od 108 karti. Prvi igrač bira kartu iz ruke, ali tako da se ona mora slagati sa kartom na vrhu hrpe izbačenih karata po broju, boji ili značenju. Prvi igrač stavlja kartu na vrh hrpe izbačenih karata i sljedeći igrač izbacuje kartu tako da se ona slaže sa kartom prethodnog igrača. Naravno, tu su i karte sa specijalnim akcijama koje čine igru zanimljivijom okretanjem smjera igre, preskakanjem igrača koji igra ili zahtjevom da idući igrač vuče određeni broj dodatnih karata.”

Najveći ljubitelji ove kartaške igre uskoro će moći svoj outfit prilagoditi najdražoj igri i proslaviti okruglu godišnjicu istih. Standardni bijeli Air Force model obogaćen je popularnim bojama iz igre, pa tako možemo vidjeti crvenu, žutu, zelenu, crnu i plavu kao primarne boje.

Na stražnjem dijelu ispisan je logo popularne igre, a unutrašnjost krasi natpis proslave 50 godina.

Iako bi zbog svojih živih boja mnogi mogli na prvu poskočiti, treba puno sreće da postanete jedan od vlasnika ovog modela. Dolaze u izrazito limitiranom broju, a najveći broj otpada na male veličine pa s nestrpljenjem iščekujemo i one za odrasle.

Za sada se ne zna kad će biti dostupne za najupornije kupce, ali zna se da će doći s cijenom od 120$.