FOTO by Wayfair

Zabava

Ljubitelji golfa i alkoholnih pića, jeste li spremni za novu verziju hit igre?!

Krešimir Šustić 16. lipnja 2020.

Popularni beer pong u novoj verziji koja garantira dobru zabavu!

Bez obzira koliko imamo godina, igre koje igramo uz kapljicu dobrog pića, jedan su od načina da se osjećamo kao da smo se vratili na fakultet ili u srednjoškolsko doba kada smo konstantno izlazili.

To su bile najluđe noći koje smo proživljavali s najdražom ekipom i bez imalo brige uživali u životu i izlascima, te ćemo ih uvijek pamtiti po mnogočemu.

Postoji nešto za sve nas kojima je dosta odraslog života i bez razmišljanja bi se vratili u tinejdžersko doba, nešto zbog čega ćemo se opet osjećati ‘divljima’ i to nešto smo pronašli na Amazonu.

Ako ste gledali američke filmove u kojima se igra beer pong onda ćete shvatiti da je ova igra pravo otkinuće radi kojeg ćete željeti neprestano tulumariti.

Sastoji se od čvrste drvene ploče koja ima 10 utora za popularne plastične šalice, a set dolazi s ukupno šest loptica za golf i jednom prostirkom.

Igra se jednostavno, vi zamahnete palicom i ako loptica upadne u jednu od deset šalica, vaš protivnik pije.

Naravno, ne morate je koristiti kao igru ​​za piće ukoliko to ne želite, no bila bi prava šteta da je namijenite za obično ubacivanje loptica u čašice, pošto je smišljena na temelju popularnog beer ponga.

Ovu zabavu zbog koje ćete željeti partijati od 0-24 možete nabaviti na LINKU i vratiti cijelu ekipu u dane mladosti i ludila.