Dom

Ljubitelji cvijeća, donosimo prijedloge koji bi vam mogli uljepšati kraj ove turobne godine!

Viktoria Šafranić 04. studenoga 2020.

Možda ovu godinu nećete pamtiti kao nešto posebno, no još uvijek je stignete učiniti pozitivnom, kako sebi tako i svojim najbližima…

U životu svih nas, postoje godine koje nikada nećemo zaboraviti, kako u dobrom tako i u lošem smislu.

Svatko od nas barem jednom je pomislio kako bi bilo lijepo ponovno proživjeli neke srcu drage trenutke poput vjenčanja, rođenja djeteta i sličnih životno važnih prigoda, no svjesni smo da je vrijeme dragocjeno i da za neke stvari imamo samo jednu šansu.

S druge strane, bilo je i onih dana, mjeseci koje naprosto želimo zaboraviti, a ova godina nam je nažalost donijela nekolicinu takvih…

Tek sada, kada se nalazimo u ovoj ‘neobičnoj’ situaciji, shvaćamo koliko moramo cijeniti sve ono što imamo jer nikada ne znamo što donosi sutra.

Trenutnu 2020. godinu mnogi žele čim prije pomesti pod tepih. Iako nam ništa dobro nije servirala, sve što nam preostaje je barem njezin kraj dočekati u vedrijem raspoloženju.

Još uvijek nije kasno da nekome popravite dan, uljepšate početak radnog tjedna, ili jednostavno svoju malenkost počastite značajnom sitnicom…

Kada govorimo o nečem jedinstvenom, cvijeće je uvijek na tronu najljepših darova, a posebice u današnje vrijeme kada isto možemo u potpunosti personalizirati prema vlastitim željama.

Cvijeće je jedan od onih detalja koji nas uvijek iznova oduševi i bez obzira što je to jedan od poklona koji ne traje dugo, sa sobom nosi svu onu čar koja nam u trenu izmami osmijeh na licu. Netko je ljubitelj ruža, druge oduševljavaju tulipani ili božuri, dok neki istinsku sreću pronalaze u orhidejama ili suncokretima.

Štogod preferirali, kreativan tim cvjećarnice Škrinjarić ispunit će vaše želje i dostaviti vam cvijeće na adresu. Iz udobnosti vlastitog naslonjača, putem njihovog webshopa možete odabrati online dostavu buketa, luksuznih kutija ili aranžmana.

Ne samo da ćete istima upotpuniti interijer već će vam ovo cvijeće predstavljati najupečatljiviji dekor u domu. Uz mirisne cvjetne dekoracije, u narednom periodu nećete imati potrebu izlaziti iz vlastita četiri zida, a sigurni smo da će vas danima uveseljavati svojim veličanstvenim ruhom.

Ako netko od vaših najmilijih u posljednje vrijeme prolazi  kroz težak period ili jednostavno imate potrebu nagraditi blisku osobu i zahvaliti joj što je uvijek tu uz vas, onda svakako čekirajte ponudu cvjećarnice Škrinjarić.

Njihov asortiman cvijeća u najkraćem mogućem roku stići će na navedenu adresu, a kao finalan touch, možete ostaviti i kratku poruku ili citat…

Također, za sve aktualnosti, pratite njihove društvene mreže Facebook i Instagram.