FOTO by Etsy

Dekor

Ljubitelji božura pozor! Svoj dom oplemenite profinjenom lampom u obliku popularnog, nježnog cvijeta!

Daria Lovrić 02. svibnja 2023.

Cvjetovi božura preplavili su društvene mreže, ali i naše domove!

U proljetnom periodu posebnu pažnju pridajemo cvijeću u vazama dok strpljivo čekamo toplije dane i buđenje našeg balkonskog cvijeća. Vjerujemo da ne postoji žena koja ne voli cvijeće u domu jer ga ono osvježava i podiže više nego bilo koji drugi dekor.

Lampa u obliku božura
Lampa u obliku božura

Ono daje prirodnu notu i unosi radost svojim veselim bojama, a glavni favoriti kada govorimo o rezanom cvijeću su ruže, tulipani, zumbuli, jorgovani i božuri.

Obožavate božure, ali vam je preskupo svaki tjedan kupovati svježe?

Božuri su cvjetovi nježnih latica i profinjenog izgleda, a najčešće krase raskošne vjenčane bukete i svadbene dvorane. Ipak, radi svoje ljepote čest su gost i u našim domovima i krase kuhinjske otoke, komode i blagovaonske stolove.

Kupovanje živog cvijeća za vazu, na tjednoj bazi i nije baš isplativo, stoga smo često u potrazi za alternativom koja će zadovoljiti naše kriterije i oštro oko za uređenje interijera.

Putem Etsy web trgovine pronašli smo preslatku lampu u obliku cvijeta božura koja nas je oduševila na prvi pogled, po cijeni od $92.02.

Ova prekrasna lampa lako se održava, a napravljena je od gipsa u minimalističkom stilu. Lampa svijetli blagim čarobnim svjetlom i neće vam ometati san, stoga je odličan dodatak u dnevnom boravku ili spavaćoj sobi.

Zanimljiva i neobična lampa koja svojim izgledom podsjeća na prave božure odlično će se uklopiti u sve stilove uređenja te je sjajan dodatak interijeru, posebice u proljetnom razdoblju.