FOTO by Instagram @zucculent_2021 / @lynniemakes

Dekor

Ljubičasti sukulent – biljka koja će nam svaki dan izmamiti osmijeh na licu!

Viktoria Mikulić 28. srpnja 2023.

Neovisno o tome postavili ga u svoj dom, ured ili na terasu, sukulent je must-have dekor…

Održavati biljku na životu i nije tako jednostavan zadatak, znaju svi koji su se barem jednom susreli s istom.

Redovito zalijevanje, dovoljno sunčeve svjetlosti, ali opet ne previše, samo su neki od koraka koje moramo ispuniti kako bi naš cvijet potrajao jedno dulje razdoblje.

No ponekad, čak ni u tim trenucima, jednostavno ne uspije. Često se pitamo jesmo li sami krivci ili je nešto drugo posrijedi, jer sve smo napravili kako treba i opet nam nije pošlo za rukom. Možete pokušavati i dalje ili se odlučiti za lakšu verziju…

SUKULENTI – ATRAKTIVAN TREND MEĐU KUĆNIM BILJKAMA

Iako je živo cvijeće najljepše, umjetne biljke mogu izgledati gotovo jednako besprijekorno, posebice sukulenti koji su ljubav na prvi pogled. Već smo ranije predstavili sukulente u ružičastoj i plavoj boji, a sada smo odlučili istražiti iste u atraktivnoj ljubičastoj nijansi.

Zavirili smo na brojne Instagram profile i ostali zadivljeni šarmantnim primjercima koji će u svakom dijelu doma izgledati božanstveno.

Neovisno o tome postavili ih na noćni ormarić, vitrinu u dnevnom boravku, na prozorsku dasku ili na uredski stol, plijenit će pažnju i biti prvo što će netko primijetiti u prostoru.

Na Amazonu smo pronašli primjerke koji se odmah mogu naručiti. Dodajte osvježavajući dodir vašem interijeru: nakon dugog radnog dana, brzi pogled na biljku za stolom može promijeniti vaše raspoloženje u minuti.

CADNLY mini umjetni sukulenti izgledaju toliko realistično da bi lako mogle proći kao prave biljke.

Nadamo se da smo vas barem malo potaknuli da i svoj dom uljepšate ovim stylish dekorom.