FOTO by Pull&Bear

Moda

Ljubičasti džemper i vrećaste traperice čine stajling iz Pull&Beara koji želimo iskopirati

Krešimir Šustić 17. studenoga 2020.

Dva ključna komada za stylish odlazak u grad

Jesensko/zimska kolekcija koja je zablistala na policama omiljenih high street trgovina, donijela nam je ključne komade bez kojih ne možemo zamisliti naredni period.

Tako svoje modne kombinacije možemo upotpuniti trendi stvarčicama koje imamo prilike vidjeti na gradskim ulicama i na društvenim mrežama svjetskih influencerica.

Samim time, dobivamo ideje i inspiraciju kako uvrstiti it odjevne predmete u naše stajlinge, te sa sigurnošću i samopouzdanjem koračati kao da smo na njujorškoj modnoj pisti.

Brend Pull&Bear je među svoje novitete ubacio šarmantan primjerak traperica i must-have džemper, koji spojeni zajedno čine dobitnu kombinaciju u našim garderobama.

Toliko nam se svidjela da bismo je jednostavno iskopirali i nosili po cijele dane, znajući da izgledamo čak i bolje od modela koji ih prezentira na slikama.

Upečatljiv pleteni ljepotan u zavodljivoj lila nijansi, sve je ono što nam treba za niske temperature kako bi nam pomogao da prilikom izlaska iz kuće održimo toplinu.

199,90 kn

Rame uz rame, stoje mu neodoljiv vrećasti model trapericama u svijetloj nijansi, koji je ukrašen simpatičnim Disneyjevim likom, Mickey Mouseom.

279,90 kn

Ova dva upečatljiva komada možemo iskombinirati za casual odlazak u grad, koji će definitivno biti popraćen ključnim stvarčicama sezone, ali i dozom radosti koju donosi popularan miš.