Moda

Ljubičasti badići koji će ovog ljeta vladati plažom!

Viktoria Mikulić 06. srpnja 2022.

Zašto baš ljubičasta boja, razloga je mnogo…

Ljubičasta boja je najzastupljenija u jesenskim mjesecima jer se tada najljepše stopi s pejzažom, što ne znači da je ne volimo nositi i tijekom ljeta.

U ovom najbezbrižnijem godišnjem dobu možda više biramo lila nijansu i boju magente, no modeli kupaćih kostima iz Zare i Yamamaya mame nas da prigrlimo i nijansu šljive, patlidžana…

LJUBIČASTA JE KREATIVNA I JEDINSTVENA BOJA KOJU ĆE NAJVIŠE PREPOZNATI OSOBE SLOBODNOG DUHA

Ljubičasta je dragocjena iz mnogo razloga i koju god varijantu odabrali, u njoj ćete se osjećati lijepo i ugodno. Ljubičasta se smatra jedinstvenom bojom i namijenjena je kreativnim osobama slobodnog duha, onima koji teže da budu drugačiji.

Zelena je miljenica ljetne sezone, plava je jedna od naših najposebnijih ljetnih boja, bijeloj se uvijek rado vraćamo u lipnju, srpnju i kolovozu, ali ljubičasta ipak ima neku posebnu čar…

U potrazi za kupaćim kostimom, naišli smo na brojne modele u ljubičastoj boji. Ovog puta, odlučili so se posvetiti jednodijelnim badićima koji na najljepši način oblikuju našu figuru, a pritom skrivaju one sitne nesavršenosti.

Uz Instagram profile brojnih influencerica na kojima smo pronašli preslatke ljubičaste badiće, Zara i Yamamay također imaju štošta za ponuditi, uvjerili smo se surfajući njihovim web trgovinama te izdvojili 10 stylish modele za užarene ljetne dane:

Ovi badići bit će glavna atrakcija na plaži, posebice primjerak s izrezima kao i model s volanima. Koji god odabrali, ljubičasta je IN.

Ove ljupke kupaće kostime možete pronaći na Zara web trgovini.