FOTO by Reserved

Moda

Ljubičaste ili metalik srebrne? Visoke čizme iz Reserveda naprosto zapanjuju!

Viktoria Šafranić 03. prosinca 2021.

S nijednih ne možemo skinuti pogled, ali purpurne definitivno osvajaju…

Ima tih nekih osoba koje jednostavno zrače, ne samo svojom vanjštinom, nego energijom, upornošću, voljom za životom. Uz takve osobe svatko se osjeća bolje, podižu nam raspoloženje i vraćaju samopouzdanje, uz njih nam se čini kao da bismo mogli poletjeti. Ako uz sebe imate jednu takvu veselu dušu uz koju je život prava sreća, sigurni smo da se ta osoba još po nečemu ističe – stilu odijevanja.

Uz čizmice koje smo upravo pronašli na službenoj web trgovini brenda Reserveda, ovakav opis osobe idealno bi se uklopio. Uz novi model iz Reserveda, ta njezina energija još će više prštati i osvajati.

Visoke čizme ovog popularnog high street brenda koje trendsetterice naprosto obožavaju, u potpunosti su nas zapanjile. Ovih dana, u izlozima i na gradskom asfaltu najčešće imamo priliku vidjeti crne, smeđe i bijele čizme, a ovaj novitet ne spada u nijednu od tih boja.

Kada bi vam netko rekao da bi vam stajale ljubičaste čizme, vjerojatno mu ne biste vjerovali, no kada biste ih ugledali, odmah biste se predomislili. Uz ljubičaste ljepotice, isti model može se pronaći u metalik srebrnoj nijansi koja je također posebna, ali purpurna boja definitivno nema konkurencije.

Visina potpetice iznos 10 cm tako da je naš savjet odjenuti ih za večernje prilike (kada imate priliku malo više sjediti).

Ako sebe smatrate vedrom i nasmijanom osobom koja uvijek svijet gleda kroz ružičaste naočale i smatra da moda nema granica kada je u pitanju kreativnost, onda vam ne preostaje ništa drugo nego ih čim prije nabaviti.

Predlažemo da uz njih nosite ili klasičnu crnu kombinaciju ili odjevne predmete u nježnoj bež nijansi, kako ih ne biste zasjenili. Njihova cijena iznosi 449,00 kuna, a pronaći ih možete na LINKU!