FOTO by H&M

Dekor

Ljubičasta, roza ili siva? Ugrabite H&M porculanske šalice za manje od 40 kuna!

Viktoria Mikulić 14. rujna 2021.

Sa zlatnim rubom i ručkom izgledaju veoma elegantno...

Nedavno smo na službenoj web trgovini brenda Sinsay pronašli neodoljive šalice po cijeni od 17,90 kuna, za kojima smo svi skupa totalno poludjeli. S obzirom na ogromnu čitanost i činjenicu da se većina boja rasprodala brzinom munje, bacili smo se u potragu za novim primjercima u sličnom izdanju.

Sinsay šalice od 17,90 kuna koje izgledaju skupocjeno!

Iako u Hrvatskoj H&M kutak za dom ne postoji unutar fizičkih trgovina, svejedno novitete možemo naručiti online. Baš poput modela iz Sinsaya, nove H&M šalice dolaze u nekoliko nijansi, a njihov rub i ručke obojeni su u zlatnu boju. Napravljene su od porculana, a cijena im je zaista prihvatljiva – 4,99 €.

Ne znamo jeste li ljubitelj kave, čaja ili nekog drugog toplog napitka, no jesen je stvorena da guštamo u cozy atmosferi s najmilijima, uz dodatak ovih chic šalica.

Kakvo god bilo ostalo posuđe, ove će šalice plijeniti pozornost na svakom stolu. Jutarnje buđenje čak i tijekom radnog tjedna bit će ležernije, znajući da vas odmah nakon što otvorite oči čeka ispijanje kave iz ovog ljupkog dekora (po mogućnosti u krevetu).

Naš prijedlog je priuštiti si barem dvije šalice, jednu za vas, a dugu za jaču polovicu, mamu ili prijateljicu s kojima najviše volite čavrljati i ispijati kavu. Nije naodmet i sebi kupiti dvije šalice tako da u slučaju nezgode, uvijek imate jednu viška.

One dolaze u sivoj, puderasto rozoj i lila boji, a svog favorita možete naručiti putem LINKA.