FOTO by Stradivarius

Moda

Ljubičasta ili camel smeđa? Stradivarius torbice od 119,90 kuna u omiljenim jesenskim tonovima!

Viktoria Mikulić 24. kolovoza 2021.

Tako efektne, a tako povoljne...moramo ih imati!

Ako nam je nešto potrebno najesen, onda je to funkcionalan modni dodatak koji će nam poslužiti u svim prilikama. Budući da nam rujan i listopad donose različite prognoze, nikada ne znamo što će nas zateći.

Ako nas iznenadi kiša, važno je imati dovoljno prostranu torbu u koju će nam stati sve potrebno, kao i onu od malo čvršćeg materijala koja će i nakon oborina ostati netaknuta.

Kupnja nove u novoj sezoni torbice izvrsna je investicija iz nekoliko razloga. Ljeti najčešće kupujemo mini torbice u jarkim bojama koje ćemo nositi na partyje, kao i ceker za plažu.

Zimi se pak najčešće odlučujemo za kožne varijante u zagasitim bojama koje nisu rezervirane za čitavu godinu, dok u proljeće biramo pastelne tonove…

Jesen je skroz neka druga priča i ove torbice nekako najduže imamo. Pašu gotovo uz sve kombinacije, a nije naodmet iskombinirati ih i uz ljetne ili zimske outfite.

Budući da u svakom godišnjem dobu poželimo barem jedan novi accessories, trudimo se pronaći one prihvatljivih cijena. High street brend Stradivarius nas u tom pogledu nikada nije iznevjerio, kao ni u trendi novitetima koje lansiraju na tjednoj bazi.

Danas smo izdvojili samo jedan model koji nam se sviđa zbog svojih gracioznih boja. Dva jesenska favorita, ljubičasta i camel smeđa boja savršeno će se stopiti i s toplijim i hladnijim tonovima. Camel ljepoticu zamišljamo uz dnevni look popraćen bojama poput bordo, bakrene ili maslinasto zelene, dok će ljubičasta torbica najviše doći do izražaja uz sivo pletivo, klasičan bež baloner…

Njihova cijena iznosi 119,90 kuna, a pronaći ih možete na LINKU.