FOTO by Bershka

Moda

Ljubičasta boja i baršun su glavni aduti zavodljive svečane haljine iz Bershke

Krešimir Šustić 04. studenoga 2020.

Model s otvorom na leđima i bočnoj strani zrači seksepilom

Laganim koracima se približavamo blagdanskoj sezoni u kojoj prevladavaju razne svečanosti i partiji popraćeni najboljim odjevnim kombinacijama s komadima iz naših privatnih kolekcija.

Iako će ove godine zbog pandemije biti manje događanja nego što smo na to navikli, to ne znači da se nećemo počastiti predivnim stvarčicama koje su zablistale u izlozima omiljenih trgovina.

U tim prigodama posebno obraćamo pažnju na cipele i modne dodatke, ali i na bazične odjevne predmete koji diktiraju smjer našeg cjelokupnog izdanja.

Među njima se najviše ističu ženstveni modeli haljina, za koje znamo da su nepogrešiv izbor kada je u pitanju dotjerivanje za domjenke i zabave.

Švrljajući internetom, naš modni radar je naletio na primamljivu ponudu high street brenda Bershka, te upecao jednu očaravajuću haljinu iz koje se ne bismo skidali.

Dolazi u toploj ljubičastoj boji, napravljena je od mekog i glatkog baršuna koji godi koži, a otvor na leđima i bočnoj strani čini je seksepilnom i zavodljivom.

Najbolje se kombinira uz klasične salonke, ali jednako dobro može stajati i uz gležnjače i visoki model čizmi uz dodatak statement torbice i bunde u kontrastnoj nijansi.

Svoj primjerak ove zanosne ljepotice možete nabaviti po cijeni od 279,90 kuna na LINKU i obilježiti ovogodišnje proslave upečatljivim komadom.