Astro

Ljubavni horoskop za ljeto 2021.!

Mia Vodopija 17. lipnja 2021.

Saznajte što vam zvijezde govore o vašem ljetnom ljubavnom horoskopu 2021.!

Ljeto, sunce i ljubav – tri stvari za kojima žudimo. Hoćete li upoznati nekog zanimljivog i posebnog, ili ćete napokon uzeti vremena da se posvetite sami sebi, a možda se jednostavno želite abavljati odlaskom na hrpu dejtova?

Saznajte što vam zvijezde govore o vašem ljetnom ljubavnom horoskopu u 2021. godini!

Blizanci (21. svibnja do 21. lipnja)

Blizanci bi trebali uzeti vremena da se koncentriraju na sebe i, prije svega, da poslušaju svoj unutarnji glas. Nakon mnogo ljubavnih pokušaja, vrijeme je da vam duša zacijeli. Ako ste u vezi, bitno je sjetiti se da je komunikacija ključ koji otvara sva vrata.

Rak (22. lipnja do 22. srpnja)

Sampouzdani ste i napokon se usuđujete reći svoje mišljenje. Otvaranjem i iskrenošću možete razviti dublju vezu s nekim do koga vam je stalo. Nije važno je li trenutno samo flertate ili ne. Upoznat ćete osobu koja će cijeniti vaše mišljenje. Ako ste u vezi, vaša će se veza definitivno intenzivirati.

Lav (23. srpnja do 23. kolovoza)

Vaša čežnja za velikom ljubavlju može biti zadovoljena u ljetu 2021. godine. Do kraja srpnja primijetit ćete kako dobro stojite što se tiče spojeva. Prema ljubavnom horoskopu, stvari mogu postati prilično vruće od sredine kolovoza – vruće ljeto za vruću ljubav.

Djevica (24. kolovoza do 23. rujna)

Dosta vam je prijatelja koji vas pokušavaju spariti s nekim? Nažalost vam moramo reći da biste trebali brzo promijeniti stav. Prihvatite pozive za zajednički susret, kućni party ili piknik vani – moglo bi biti da vas ovaj put zapravo čeka velika ljubav.

Vaga (24. rujna do 23. listopada)

Čeka vas ljeto puno uspona i padova. U početku imate osjećaj da stvari ne mogu ići bolje u ljubavnom smislu , ali u srpnju to iznenada završava. Ne dopustite si dugo tugu jer već u kolovozu ćete se ponovno zaljubiti. U idealnom slučaju, čak ćete biti u mirnim i sigurnim rukama za svoj rođendan.

Škorpion (24. listopada do 22. studenog)

Škorpioni pažnja! Nema više fokusiranja na posao! Ljeti vas očekuju brojne ljubavne mogućnosti. Ovdje je važna jedna stvar – da odvojite vrijeme za upoznavanje različitih ljudi i zakazivanje dejtova. Vaša ljubavna sreća vam napokon kuca na vrata!

Strijelac (23. studenog do 21. prosinca)

Za Strijelca ljeto znači novi početak u smislu ljubavnog života. Pogotovo ako ste dugo samci – napokon znate što želite i koga želite. Čim znate što želite i prihvatite sebe, novoj ljubavi više ništa ne stoji na putu. Najbolji način za neku pravu i dugotrajnu vezu je iskrenost i empatija. To nikad neće izaći iz mode!

Jarac (22. prosinca do 20. siječnja)

Način interakcije s drugima će se, od ovog 2021. ljeta, iz temelja promijeniti. Umjesto da uvijek dajete sve, vrijeme je da uvedete i neka ograničenja – posebno u vezi. Bilo da ste samci ili da ste u vezi, nikad nije dobro dopustiti nekome drugome da vas gazi ili da se uz njih osjećate malo. Najbolje je da prvo zavolite sami sebe!

Vodenjak (21. siječnja do 19. veljače)

Za Vodenjake je vrijeme da novu simpatiju upozna s obitelji i prijateljima. To će odnos dovesti na sasvim novu razinu. A budući da se svi jako dobro slažu, bit ćete presretni u ljeto ljubavi 2021. godine.

Ribe (20. veljače do 20. ožujka)

Idemo na plažu! Da, ribice, vrijeme je da vas netko upeca! Na plaži bi vas mogla čekati osoba koja će vam vratiti vjeru u ljubav. Iako znamo da jedva čekate da se s nekim skrasite, trebali biste biti strpljivi i uživati ​​u fazi upoznavanja prije nego što dopustite rast nekih dubokih i velikih osjećaja. Strpljenje je vrlina!

Ovan (21. ožujka do 20. travnja)

Prema vašem ljubavnom horoskopu, ovo je ljeto najbolje vrijeme da se požurite s aplikacijama za sastanke i žustro koketirate. Napokon, upoznat ćete uzbudljive ljude koji uživaju u zabavljanju i vraćaju vas u neka jednostavnija prošla vremena kojih se rado s dozom nostalgije sjećate. Razmislite želite li zauvijek živjeti u prošlosti.

Bik (21. travnja do 20. svibnja)

Željeli biste uživati ​​u vremenu s vašom ljubavi kod kuće i u potpunom zajedništvu. To je u redu, ali romantični posjet restoranu nije jedina stvar koju možete napraviti. Pokušajte uklopiti romantična iznenađenja i u svoj dan kod kuće. Može, na primjer, večera uz svijeće dok gledate zalazak sunca? Ili kuhanje rižota uz čašu vina? Da, to će se vašoj ljubavi dopasti.

Neovisno o tome jeste li sami ili ste u vezi, bitno je naglasiti da za svaku sretnu vezu prvo morate voljeti i poštovati sebe, kako biste to isto pružili i vašem partneru!