FOTO by Instagram @marijanabatinic

Poznati

„Ljubav je to najveća!“ Malena Roza proslavila 3. rođendan!

Daria Lovrić 18. rujna 2023.

Marijana Batinić objavila fotografije sa slavlja kćeri Roze...

Poznata voditeljica Marijana Batinić ovog je vikenda imala poseban razlog za slavlje. Njezina mlađa kćerkica Roza proslavila je svoj treći rođendan.

Preslatka Roza rođendan je obilježila uživajući sa svojim prijateljima, u interaktivnom gradu za djecu, a predivna mama je sve zabilježila i podijelila na svom Instagram profilu.

Instagram @marijanabatinic

Malena Roza proslavila rođendan

Cijeli interijer odisao je upečatljivim bojama, dok je Roza za svoj stol izabrala ženstvene nijanse blush nijanse.

Dok su se djeca zabavljala u „avionu“, na vrtuljku i razbijajući veliku pinjatu u obliku ružičaste krafne, Marijana je to vrijeme iskoristila za zabavu u RTL-ovom kutku te na carting stazi.

Instagram @marijanabatinic

Preslatka Roza ima i stariju sestricu Enu, stoga Marijani i njezinom suprugu Mateju u životu ne nedostaje razloga za sreću i veselje.

Poznata voditeljica pravi je primjer balansa između obitelji i posla jer uspijeva sve držati pod kontrolom kako nijedna strana ne bi ispaštala. Osim što je prekrasna majka i žena, njezina karijera ide u odličnom smjeru i publika je naprosto obožava.

Instagram @marijanabatinic

Marijana i ove sezone sudjeluje u voditeljskom angažmanu poznate emisije „Život na vagi“ gdje će zajedno s Edom i Mirnom nove kandidate voditi kroz fizičke transformacije.