Ljubav ide kroz želudac…što pokloniti ljepšem spolu?

Viktoria Šafranić 06. veljače 2017.

Kako biste si olakšali pripremu i kuhanje, na policama trgovine Bella Forma pronaći ćete proizvode poznatih svjetskih brandova KitchenAid i Chasseur

Pripremanje hrane za naše najdraže uvijek je poseban užitak. Kuhinja je vrlo važno mjesto u našim domovima u kojoj se isprepliću sklad i harmonija te ljepota okusa i mirisa.

Romantično ozračje veljače, mjeseca zaljubljenih, stiglo je i u trgovinu Bella Forma.  Renomirana trgovina Bella Forma svojim asortimanom proizvoda nudi kvalitetu, funkcionalnost i dizajn na jednom mjestu, ovoga je Valentinova pripremila posebne popuste na crvene proizvode iz svoga asortimana kako bi vam ovogodišnji dan zaljubljenih bio još romantičniji.

Photo:PR

Iznenadite svog partnera i za Valentinovo zajedno pripremite vašu romantičnu večeru. Kako biste si olakšali pripremu i kuhanje, na policama trgovine Bella Forma pronaći ćete proizvode poznatih svjetskih brandova KitchenAid i Chasseur. Zajedničko kuhanje zasigurno će razveseliti i vas i vašeg partnera, a možda postane i svakodnevni ritual.

Photo:PR

Trgovina Bella Forma nalazi se na adresi Trg žrtava fašizma 3, Zagreb.

https://www.facebook.com/bellaformazg/