FOTO by Jayley

Moda

Ljubav dolazi u obliku mekanog kaputića s motivima srca!

Viktoria Mikulić 06. veljače 2023.

Obožavanje na najjače…

Ponedjeljak, buđenje, uzimanje mobitela u ruke, klik na aplikaciju vremenska prognoza, ŠOK! 7h ujutro, a vani -5 stupnjeva…i cijeli tjedan se nastavlja u istom tonu.

Nakon što su nas prošlotjedne zrake sunca pomazile, vrlo olako smo toplu odjeću stavili sa strane, no čini nam se da prava zima tek počinje. Depresija i smrzavanje na najjače od automobila do ureda, sve dok nisam sjela u ured, na toplo otvorila laptop i ugledala presladak kaputić koji jednostavno moram imati.

Elegantni kaputić sa srcima idealan je izbor za sve romantičarke!

Isti ne samo da će me ugrijati u hladnim danima, već će širiti ljubav posvuda, budući da ga krasi neodoljiv print srca. S obzirom na to da smo uplovili u mjesec zaljubljenih, najbolje je stopiti se s ovim simboličnim praznikom u kombinaciji s chic teddy kaputićem od umjetnog krzna kojeg smo pronašli unutar web trgovine JayLey (dostavlja u Hrvatsku).

kaputić sa srcima

Lola Love Heart kaput dolazi u bež boji i predimenzioniranog je kroja, a izrađen je od super-mekanog umjetnog krzna s kontrastnim crnim printom srca po cijeloj površini, ima ovratnik klasičnog stila, dva džepa sprijeda i podstavljen je sjajnom crnom tkaninom.

Uz ovaj dojmljivi Lola kaput od umjetnog krzna, prekrasnog odvažnog dizajna koji je savršen za hladne mjesece, svaki look možete podići na višu razinu – nabacite ga preko jednostavne haljine i gležnjača s petom kako biste stvorili taj šik vikend izgled.

Uz njega, unutar asortimana se nalazi i mini skraćene verzija za ležernije događaje koja također sadrži ručno oslikana srca i džepove.

Više detalja o novim mekanim kaputićima možete pronaći na jayley.com!