FOTO by Desigual

Moda

Ljeto u znaku uzbudljive narančaste boje

Daria Lovrić 28. lipnja 2022.

Najbolji komadi iz Desiguala u živopisnim nijansama HIT boje...

Mnogima omiljena boja, narančasta uveseljava i daje osjećaj topline. Ona je kombinacija energične crvene i žute koja unosi sreću. Povezana je s radošću i predstavlja entuzijazam, kreativnost, odlučnost, privlačnost i ohrabrenje.

Desigual kombinezon
Desigual kombinezon – 599,00 kn

Idealan je izbor za uspješne osobe s jakim karakterom koje znaju što žele. Iako je „vruća“ boja nije toliko agresivna kao crvena i simbol je snage i izdržljivosti.

Ljetni period je idealno razdoblje za unošenje živosti u našu garderobu modnim komadima u trendy bojama. Nakon jesenskog i zimskog perioda, jedva smo dočekali proljetne i ljetne dane kako bi se vratili paleti jarkih boja i vibrantnih uzoraka.

Desigual ruksak
Desigual ruksak – 369,00 kn

Narančasta boja je apsolutni HIT

Jedna od najpoželjnijih boja sezone je definitivno narančasta. Svojom razigranošću će u svaki outfit unijeti dozu vedrine i istaknuti preplanulu put. Odličan je izbor za sunčane i vruće dane kada želite sve poglede usmjeriti ka sebi.

Nova očaravajuća kolekcija brenda Desigual krije mnoštvo atraktivnih modnih komada u narančastoj boji

Istražujući ljetnu kolekciju za oko su nam zapeli casual komadi u kojima ćemo uživati obavljajući svakodnevne aktivnosti. Kombinezoni su idealan izbor jer u jednom modnom komadu imate cijeli outfit, a izgledate odlično.

Desigual kombinezon
Desigual kombinezon – 1.129,00 kn

Za oko su nam zapele i neodoljive torbice u popularnom ombre ljetnom ruhu.

U efektnom ombre izdanju Desigual u svojoj kolekciji ima mini ruksak te malu torbicu. Modeli dolaze u kombinaciji narančaste i bijele i lako ćete ih spojiti s basic bijelom majicom ili topom i tenisicama ili s wedgesicama u ležernom izdanju.

Desigual torbica
Desigual torbica – 369,00 kn

Preferirate li modne dodatke u jednoj boji – Desigual ima predivne modele torbica isključivo u narančastoj koje možete isfurati na kavu s frendicama, ali i u večernji izlazak.

Desigual torbica 2
Desigual torbica 299,00 kn
Desigual ruksak 2
Desigual ruksak – 339,00 kn

Ljubiteljice tenisica oduševit će vatreni model s detaljima od antilop kože i etno trakom. Ono što im daje posebnu čar su ukrasne zakovice na stražnjoj strani u kojima možete uživati sve do kasne jeseni.

Tenisice Desigual
Tenisice Desigual – 379,00 kn