FOTO by Pepco

Dekor

Ljeto u znaku omiljenog Disney para – MOŽE!

Viktoria Mikulić 03. srpnja 2024.

Pronašli smo savršene stvarčice za outdoor druženja...

Svakog dana suočavamo se s brojnim izazovima koje nam realnost donosi, stoga ne iznenađuje što ponekad volimo sanjariti i barem u mislima utonuti u bajkoviti svijet, baš poput onog koji su izgradili Mickey i Minnie Mouse.

Možda nije sve tako idilično, no to ne znači da barem dašak njihovog svemira ne možemo ponijeti i u vlastiti. Ako ste uskoro domaćin ljetnog partyja, roštiljanja ili pripremate casual druženje s najboljim prijateljicama, dopustite da vas očaramo s nekoliko Disney noviteta.

Ovaj home dekor, osim što će vam biti od velike pomoći, podizat će atmosferu svojim ljupkim dizajnom. Pronašli smo čše, vrč, tanjure i rashladnu torbu s motivima omiljenog Disney para.

Uvijek je zabavno opuštati se s Minnie na pikniku, ili na vrtnoj zabavi. Njezino slatko lice viri s prednje strane ove prostrane i čvrste torbe koja će vaša pića održavati osvježavajuće hladnima kamo god pošli.

Za ljubitelje elegantnih čaša i najdražeg Disney junaka, ovaj set je kao stvoren za sva ljetna duženja na otvorenom. Prozirni akrilni dizajn uključuje profinjeni vrč i koordinirajući set od četiri čaše. Svaka akrilna čaša ima Mickey ikone različitih boja oko baze tako da je lako prepoznati svoju čašu.

Uz čaše, tu su i božanstveni tanjuri kojima će malo tko moći odoljeti. Mickey će dodati malo boje i karaktera u vrijeme obroka s ovim setom tanjura. Izrađena od robusnog melamina, četiri tanjura u obliku Mickeyjeve ikone dolaze u različitim bojama tako da svatko može odabrati svoju omiljenu nijansu.

Šećer na kraju je crvena torba koja osim fancy izdanja ima još jednu funkciju. Minnie Mouse viri s prednje strane ove prostrane i čvrste torbe koja će vaša pića održavati osvježavajuće hladnima kamo god pošli.

Mi ne znamo što nam je ljepše, ali smo sigurni da i najmanji detalj s detaljima najdražih cartoon likova čini veliku razliku svake ljetne proslave.