Moda

Ljeto kada sam zamrzila slovo “Z”

Engineer 04. srpnja 2019.

Došao si tiho, na prstima... rekao da sam tvoja jedina...

Zamrzila sam slovo “Z”. Za mene abeceda ima 29 slova, Zoro nije nikakav superheroj, a od Jay-Z ostao je samo Jay. Taj “Z” lagano uništava moje ljetne večeri i jedini je razlog zašto sama sebe šamarom probudim iz sna kada je najljepše.

To slovo “Z” kojeg u maniri najboljeg violončelista gospodin komarac svira u najakustičnijoj areni na svijetu – mom uhu.

Zlo, zao, zlotvor, zločest, zlonamjeran, zloban… to slovo “Z” uistinu ima nešto loše u sebi. E moj Jay-Z, pravo slovo si našao za sebe. Nikad nisam bila u Zadru, Zaprešiću, Zatonu, Zaboku, Zanzibaru, Zaragozi. Niti ću ikad ići.

Ne volim zamorce, zebre, zečeve i zlatne ribice. Ne volim zmajeve i zato nisam niti gledala Game of Thrones. Ne slušam Zaka Ivana, Zdravka Čolića, Zečića, Zvonka Bogdana, a niti Zoricu Kondžu. Najviše mi smeta što sam zamrzila i Zaru.

Dosta je bilo noći u kojima sama sebe pljuskam, dosta je bilo solističkih koncerata, dosta je bilo izbjegavanja Zare kada su najveći popusti. Želim živjeti i ljeto provoditi bzzz briga oko komaraca, želim opet voljeti slovo “Z“.

Uz najnovije Autan i Raid proizvode sezona bzzz briga je stvarnost, a da je tako i sama sam se uvjerila i to uz pomoć 2 proizvoda. Uz Raid električni aparatić i Autan tropical sve se vratilo na staro, Jay-Z opet se našao na mojoj playlisti, a čak sam i uhvatila nabolje popuste u Zari.

Sezona bzzz briga je krenula…