FOTO by H&M

Moda

Ljeto je u znaku H&M sandala! Zgrabite ovih 10 komada na sniženju!

Mia Vodopija 29. lipnja 2021.

Lagane ljetne sandale oduvijek predstavljaju jednostavnost i udobnost

Nakon korone, ljeto nam je napokon pokucalo na vrata. Sada više no ikad želimo uživati u dugim ljetnim šetnjama, ali isto tako želimo se opet sređivati i biti glamurozne.

Dosta bi bilo papuča, balerinki ili pak tenisica. Vrijeme je za najdražu ljetnu laganu obuću. Možda bismo, barem nakratko, trebale zamijeniti funkcionalne cipele i prepustiti se jednostavnosti i seksepilu sandala.

Bez obzira na razlog, definitivno postoje određeni scenariji u kojima su nam potrebne cipele koje izgledaju sjajno, ali nisu pretjerano skupe. Cipele koje volimo, a da ne koštaju cijelu plaću – cipele koje možemo nositi iznova i iznova tijekom ljeta.

Riječ effortless može zvučati pretjerano kad opisuje bilo što što je povezano s modom, ali kada govorimo o ljetnom odijevanju, zapravo nema bolje riječi koja bi opisala tu neodoljivu lakoću: sandala predstavlja jednostavnost i udobnost.

Odlična stvar kod sandale je to što ne zahtijeva puno razmišljanja – samo se ‘navuče’ i spremni ste krenuti u život. Postoji verzija za svaku prigodu: od raznih tkanja do meke kože i metala, sigurno postoji stil koji će vas odvesti iz dana u noć. Ravne sandale ili sandale na petu su obilježje svake fashionistice.

Upravo zato vam danas donosimo galeriju 10 H&M sandala na sniženju koje će žariti i paliti ove sezone!

Sve navedene sandale možete naći na ovom linku.