Moda

Ljeto 2021. u znaku Calzedonia kupaćih kostima!

Viktoria Šafranić 12. travnja 2021.

Sunce, more, plaža, preplanuli ten i kupaći kostimi s potpisom talijanskog brenda...

Današnjoj kiši nismo dopustili da nas pokoleba i baci u depresiju, već smo se mislima daleko u nekim tropskim krajevima, bacili u potragu za kupaćim kostimima koji će obilježiti ljeto 2021. godine.

Talijanski brend Calzedonia, najpoznatiji p proizvodnji ženstvenih hulahopki, čarapa i tajica, osvojio nas je novim asortimanom bikinija.

Jednodijelni ili dvodijelni, koji god model više preferirali, Calzedonia donosi za svakoga ponešto. Od klasičnih crnih i bijelih varijanti, tu su i kupaći kostimi s motivima točkica, leopard uzorkom, cvjetnim printom i upečatljivim bojama. Također, u ponudu je uvršten i nezaobilazni crveni primjerak koji podsjeća na “Baywatch”.

Gornji dio dolazi u stilu grudnjaka ili topića, a tu je i model s volanima. Gaćice su napravljene u nekoliko varijanti, pout onih visokog struka do minijaturnih modela.

Ovi kupaći kostimi bit će rado viđeni na plažama, a najljepše će pristajati uz preplanuli ten. Iako su nekoć služili kao praktična odjeća za plažu, danas predstavljaju modne dodatke uz koje nije potreban nijedan drugi accessories.

Mi bismo im ipak pridodali slamnati šeširić ili mačkaste sunčane naočale, kako bi outfit bio potpun. Nama je osobito zanimljiv dvodijelni kupaći kostim kraljevsko plave boje, koji je savršen tandem uz more i valove.

Neovisno o tome preferirate li klasične badiće, atraktivne ili elegantne, Calzedonia ima odgovor na sve zahtjeve.

Ovo je naših 10 favorita za ljetne dane: