FOTO by Reserved

Odjeća

Ljetni zalasci sunca još su magičniji uz novu Reserved haljinu!

Viktoria Mikulić 05. srpnja 2022.

Nema ljepšeg nego dočekati zalazak sunca, ili još bolje, probuditi se u zoru i gledati kako sunce izlazi…

Ljeto je u punom zamahu i svi odbrojavamo dane do odlaska na godišnji odmor.

Netko će se uputiti na Jadransku obalu, drugi će radije ušteđevinu potrošiti na neke egzotične otoke izvan Europe, neki će uživati u čarima prirode dok će nekolicina ostati kod kuće i ne raditi ništa, već samo odmarati i izležavati se uz klima uređaj.

Štogod bio vaš odabir, važno je da tijekom svog slobodnog vremena radite ono što vam odgovara, jer ćete se tako najbolje odmoriti.

Reserved maxi haljina

Gdje god se nalazili, sigurni smo da ćete tijekom ljetnih dana barem nekoliko puta imati priliku odjenuti haljinu.

ZALASCI SUNCA I NEODOLJIVA RESERVED HALJINA SPOJ SU KOJEM ĆE MALO TKO MOĆI ODOLJETI…

Model koji smo pronašli je proziran stoga nije namijenjen za bilo kakve proslave osim ako isti kombinirate uz podstavu. Ipak, znao gdje bi se najbolje uklopio – u svaki vaš beach look.

Reserved maxi haljina

Pješčana plaža, lagani valovi pod nogama i ova haljina spoj su kojem je nemoguće odoljeti, posebice tijekom magičnih zalazaka sunca. Nekoliko boja isprepleteno je na ovoj haljini i upravo je ova kombinacija čini toliko magičnom.

Gornji dio dolazi u lila nijansi, zatim se lagano spušta prema mješavini roskaste i boje breskve sve do dna kojeg krasi narančasta boja. Također, dolazi u maxi dužini, s tankim naramenicama koje kompletno otkrivaju leđa.

Reserved maxi haljina

Ova haljina pun je pogodak za ljetne dane, i bez obzira što se ispod nje apsolutno sve vidi, na moru vam nitko neće zamjeriti ako je nosite uz kupaći kostim dok ispijate kavu ili koktel u obližnjem baru.

Njezina cijena iznosi 299,90 kuna, a pronaći je možete na Reservedu!