FOTO by Zara

Moda

Ljetni trend iz Zare: Neonske, fluorescentne, žarke boje!

admin 31. svibnja 2021.

Autor teksta: Roberta Bajsić

Kako se zasad čini, COVID-19 spirala crnih brojeva, zatvaranja, izolacije i iščekivanja napokon je iza nas. Pandemija jenjava, brojke zaraženih i umrlih su u padu, a temperature i sunčana razdoblja u porastu!

Zagrebački užurbani tempo i gradska vreva polako su se počeli vraćati na ulice, trgove, u kafiće, kina, a sve je izglednije i otvaranje klubova!

Sve je, koliko se čini, spremno za veliki trend, koji je bio nagoviješten diljem modnih pista, početkom godine, kada su se održavale revije za proljeće i ljeto 2021.

Govorimo o glasnim, jarkim, fluorescentnim, žarkim neonskim bojama! Bile su veliki trend u 80-im godinama prošlog stoljeća, a modni kreatori su ih možda uskrsnuli baš sada, u ovim tmurnim, pandemijskim trenutcima, da nam ubace malo odvažnosti kroz njihov razigrani kolorit, te time obojaju svijet!

Iako je donedavno bio rezerviran za sportske kolekcije, od sada ga nosimo i na sakoima, košuljama, suknjama, hlačama, modnim dodatcima, obući.

Ukratko – svemu čime želimo začiniti odjevnu kombinaciju! Za one odvažnije, preporuča se čak i kombiniranje dviju ili više neonskih boja u jednom outfitu!

Udahnite život u svoju garderobu i zavirite u naš izbor Zarinih neonskih komada!