FOTO by Vivre.hr

Dekor

Ljetni partyji i čaše za aperitiv u obliku kaktusa – može!

Viktoria Mikulić 13. svibnja 2022.

Ljeto je u zraku!

Kada god prisustvujemo nekoj proslavi, već pri samom dolasku nude nas aperitivima. Iako nismo uvijek raspoloženi za kratka pića, običaj je uzeti čašu, nazdraviti i popiti barem gutljaj kako ne bismo uvrijedili domaćina.

Naravno, oni koji ne piju to isto mogu učiniti s nekim bezalkoholnim likerom. Unutar istih najčešće se nalazi limoncello, višnjevac, teranino ili borovnica kojima je zaista teško odoljeti.

Ova pića nisu prejaka već svojom aromom asociraju na sok, stoga ne čudi što se ponekad ne možemo zaustaviti na jednoj čašici.

ako u narednim tjednima vi ili netko od vaših prijatelja organizira party, bez obzira je li riječ o nekoj tematskoj zabavi, djevojačkoj, rođendanu ili pak nekoj drugoj prigodi, većina zasigurno razmišlja o boravku na otvorenom.

Visoke temperature idealne su za pripremu fešte na svježem zraku, a kako bi se okrijepili svaki put kada postane nesnosno vruće, donosimo čaše koje su nezaobilazan dio ljetnih partyja. Vivre.hr ima čašice u obliku kaktusa koje će začiniti svaku zabavu.

Iako vas ove čaše neće upiknuti, pokušajte ne pretjerati s dozom alkohola jer bi se kasnije mogli osjećati baš kao da ste legli na kaktus.

Ako i vi želite da se vaši prijatelji osjećaju kao u nekom tropskom okruženju, set od 4 čaše možete nabaviti preko web trgovine Vivre.hr po cijeni od 132,90 kuna!