FOTO by Women'Secret

Moda

Ljetni klasik u neutralnoj boji pijeska koji obožavamo nositi uz haljine

Krešimir Šustić 21. srpnja 2020.

Za dnevna casual izdanja i romantična večernja!

Sve što nam je potrebno u ljetnoj sezoni je nekoliko različitih modela esencijalnih stvarčica koje spadaju pod klasike koje čuvamo u našim ormarima jer nikada ne izlaze iz mode.

Popularne i must-have lepršave haljine, prozračne suknje, kombinezoni i sandale s remenčićima, samo su neki od proizvoda kojima se svake godine iznova počastimo kako bi s lakoćom prošli kroz ovo najtoplije godišnje doba.

Model sandala, poznat pod nazivom “wedgesice”, također su jedan od it komada zbog kojih jedva čekamo da sunce zagrije gradske ulice kako bi ih mogli s ponosom prošetati i osjetiti udobnost koju nam pružaju.

Novi omiljeni par, pronašli smo na web shopu brenda Women’secret, zaljubili se na prvi pogled i odmah smo počeli zamišljati kako nam pristaju uz sve te stylish krpice koje posjedujemo u garderobi.

Dolaze u neutralnoj nijansi koja podsjeća na topli pijesak s najljepših tropskih pješčanih plaža, a upravo zbog toga pristaju uz svaku drugu boju s kojom ih poželimo kombinirati.

Za casual dnevne i romantične večernje kombinacije najbolje pristaju uz haljine i suknje, a s lakoćom se mogu transformirati i u svečani model s kombinezonom ili elegantnom varijantom duge haljine.

Po povoljnoj cijeni od samo 23,99 €, svoj primjerak možete nabaviti klikom na LINK ili u najbližoj poslovnici Women’secreta.