FOTO by Intimissimi

Moda

Ljetne vrele noći u Intimissimi tirkizno zelenom rublju

Mia Vodopija 19. srpnja 2021.

Dosta nam je crnog i crvenog rublja!

Ljeto, kao mnogima najdraže godišnje doba, pravo je vrijeme promjene i transformacije. Bilo da želimo manikuru u nekoj od razigranih nijansi ili smo pak dobili volju za novom bojom kose, sada je vrijeme za eksperimentiranje.

Iako želimo dati do znanja da smo vedre i zanimljive osobe našim stilom, kosom i noktima, možda bismo to trebali primijeniti i na donje rublje.

Crveno i crno donje rublje možda jest ono koje se smatra najseksepilnijim, no s obzirom na to da nam je dosta zagasitih boja i da je ljeto doba eksperimentiranja, sada se ipak želimo počastiti nekim novim neobičnijim bojama.

Ako nam nešto može izmamiti širok osmijeh na licu, onda su to boje koje viđamo posvuda oko nas. Gradski vrtovi i parkovi očekivano su zablistali i pomalo podsjećaju na slikarska platna.

Dovoljno je samo sjesti i zagledati se u taj bajkoviti pejzaž, te upijati svu energiju koju nam donose ove radosne boje.

Iako su dominantne nijanse ljeta boje poput plave i žute, mi vam preporučujemo tirkizno zelenu. Donje rublje je nešto što neće svi vidjeti na nama, no mi se možemo osjećati dobro znajući da nosimo nešto zavodljivo. A ukoliko ga ipak želite suptilno pokazati, ovaj tirkizni kompletić možete nositi ispod bijele haljine.

Intimissimi ima odličnu ponudu čipkastih grudnjaka i gaćica, stoga ne čudi da smo baš tu našli ovo zavodljivo i nezaboravno rublje.

Ova boja zbilja jest ljetni seksepilni adut, stoga vjerujemo da će brzo nestati s polica. Više detalja o istima potražite putem LINKA.