FOTO by simpleretro.com

Moda

Ljetne haljine za sve fanove vintage prizvuka

Mia Vodopija 13. kolovoza 2021.

Vratimo se u neka jednostavnija vremena...

Vintage komadi ne izlaze iz mode, a gotovo svaka kolekcija ima barem nekoliko neodoljivih modela u koje vrijedi investirati.

Često viđamo volane kako vladaju svijetom mode i na trenutke se činilo nemogućim uopće ih izbjeći. Viđali smo ih na bluzama, haljinama, pa čak i hlačama, a ovaj vječni detalj kojeg obožavaju sve romantičarke oduvijek je apsolutni trend.

Ako je suditi po dosadašnjim kolekcijama poznatih modnih brendova, volani će se naročito pojavljivati na haljinama i poslužiti kao savršeni akcent neformalnih, ali i kombinacija za službene prigode.

Bliži li vam se neka svečanost za koju planirate styling, najjednostavnije će biti zaigrati na kartu upravo ovog komada – romantične i lepršave haljine s volanom.

Skrolajući Instagramom naišli smo na Simple Retro brend i u trenu pomislili kako bi u ovim komadima rado proveli ljeto. Ove vintage komade s minimalističkim prizvukom obožavat će klasičarke i sve ljubiteljice bezvremenske mode.

Haljina je jedan od tih najsvestranijih modela koji se moraju naći na svakoj shopping listi. Osim što ćemo u njoj provesti ostatak ljetnih dana, haljina će odlično izgledati i u jesenskim kombinacijama.

Deset haljina koje smo izabrali možete vidjeti u galeriji.

Boje koje vam odvlače misli od ljetne vreline, kao i lepršavi materijali uz koje vam neće biti previše vruće, idealan su izbor za ovo vrijeme.

Haljine možete naručiti putem ovog LINKA.