FOTO by Zara

Odjeća

Ljetna sniženja su u punom zamahu! Donosimo Zara haljine za manje od 10 eura!

Una Lora Banjac 03. srpnja 2024.

Izdvojili smo 10 favorita idealnih za ljetnu priču

Osim godišnjem odmoru, plaži i sunčanju, ljeti se dodatno veselimo i sezonskim sniženjima u našim omiljenim high street trgovinama čije cijene tada toliko padnu da je gotovo nemoguće oduprijeti se i ne pronaći ništa za sebe ili naše najmilije.

Trgovina u koju se često vraćamo je svakako svjetski poznata Zara čije artikle uvijek volimo nositi te ih lako kombiniramo sa svim chic modnim dodacima koje imamo u našoj garderobi.

Zara

Trenutno u Zari vladaju opasna sniženja na sreću svih fashionistica koje vole ugrabiti hit modni komad po odličnoj cijeni, te se svojim ulovom hvaliti frendicama!

Zara

Mi smo danas za vas odlučili izdvojiti čak 10 haljina po simboličnoj cijeni od 9,99 EUR među kojima ćete sigurno naći svoju najdražu boju i svoj omiljeni model.

Zara
Zara
Zara
Zara

Ove su haljine savršen izbor za ljetni izlazak ili odlazak na romantičnu večeru te se mogu divno kombinirati uz sandale na visoku petu i modne dodatke poput marama i malenih torbica.

Osim toga, ljeti je nakit itekako poželjan, a ove minimalističke haljine vam dozvoljavaju da pustite mašti na volju i malo pretjerate.

Zara
Zara
Zara
Zara

Ako su se i vama svidjeli Zarini hit sniženi modeli, svakako požurite u najbližu Zara trgovinu ili ih naručite putem Zara službene stranice! Zalihe su ograničene!